Ziemellatvija.lv ARHĪVS

FOTO: Ar viņiem lepojas

Santa Sinka

2010. gada 8. jūnijs 12:38

1726
FOTO: Ar viņiem lepojas

Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolu šogad absolvēja septiņi basketbolisti, divi futbolisti un vieglatlēte. Skolas vadība ar lepnumu atzīst, ka audzēkņi ir kārtīgi cilvēki. Jaunieši iepriekšējos gadus lējuši sviedrus treniņos, lai sasniegtu arvien labākus un augstākus panākumus.

"Protams, žēl ir šķirties, jo lielākoties viņi bija mani audzēkņi. Toties pārņem liels prieks, zinot, ko jaunieši ir apguvuši, kā trenējušies no skolas dibināšanas dienas. Laiks aizsteidzies lieliem soļiem, kādam tas bijis veiksmīgāks, citam mazāk.

Citreiz izskanējis skarbāks vārds no trenera puses, bet paši zināt, ka tas ir darba process. Mērķis mums visiem ir kopīgs un vienots," teic Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas direktors Ivars Joksts. Viņš cer, ka absolventi apciemos gan trenerus, gan skolu un dalīsies pieredzē. Viņi Smiltenes sporta skolā vienmēr būs gaidīti.

Skola paliks atmiņās"Absolvējot skolu, pārņem neierastas, bet labas sajūtas, jo te iegūti labi pamati tālākam darbam. Protams, bijuši gan labi, gan slikti brīži. Manās atmiņās skola paliks vienmēr, tāpat kā mans labākais treneris Ivars Joksts," saka absolvents Varis Kondratjevs.

Viņš piecus gadus sporta skolā trenējās basketbolā un nākotni saista ar sportu. "Tālāk došos uz Valmieru, uz Vidzemes Augstskolu. Centīšos iekļūt augstskolas basketbola komandā," nākotnes plānus kaļ V. Kondratjevs.

Labākos godina"Smiltenes novads nav liels, bet mums vienmēr ir bijis ar ko lepoties - ar labiem sportistiem. Jūs esat sasnieguši augstus rezultātus basketbolā, futbolā, vieglatlētikā un citos sporta veidos. Iespējams, daudzi no jums nekļūs par profesionāliem sportistiem, bet novēlu kopību ar sportu saglabāt visu mūžu, jo tikai tādi cilvēki var dzīvē daudz ko sasniegt," absolventus uzrunāja Smiltenes novada domes priekšsēdētājs Ainārs Mežulis.

Labākajiem sporta skolas audzēkņiem pasniedza Smiltenes novada domes Izglītības pārvaldes sarūpētos atzinības rakstus.

 

Gaida jaunus audzēkņusSporta skolas direktors I. Joksts cer, ka absolventu vietā nāks jauni audzēkņi, kuri vēlēsies nodarboties ar sportu. Uzņemšana notiks rudenī, taču ikviens interesents jebkurā laikā var doties uz sporta skolu un noskaidrot sev vēlamo.