Ziemellatvija.lv ARHĪVS

11. Rīgas starptautiskā autošova TOP 10

2010. gada 1. maijs 09:36

1646
11. Rīgas starptautiskā autošova TOP 10

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā turpinās 11. Rīgas Starptautiskais autošovs. Izstādes organizatori ir izveidojuši savu šīgada TOP 1O, kas izstādes apmeklētājiem vienkārši ir jāredz. Gan šie, gan arī vēl daudzi citi visdažādāko modifikāciju automobiļi un plašā, interesantā izklaides pasākumu programma vēl ir aplūkojama līdz 2. maijam.

MONSTER TRUCK!!!!Zviedru lielriteņu briesmonis ar 1400 zirgspēku metanola motoru spēj pārlēkt pāri 14 vieglajām automašīnām, sasniedzot 8 metru augstumu. Tas iznīcina visu savā ceļā! Sekojiet programmai Autošova stadionā.

Superauto "AG Excalibur" - vienīgais pasaulē

Milzīgi diski (R30!!!), vairāk nekā 800 Swarovski kristālu, astoņas videokameras un pilnīgi unikāla auto virsbūve un salons. Pārsteigums - auto radīts tepat Lietuvā!

265 zirgspēku VW Scirocco - vienīgais Baltijā!

Visā Baltijā vienīgais Scirocco MK3 R, kurš Baltijas tirgum netiek ražots. Šis modelis ir aprīkots ar 2.0 TSI modernizētu motoru, kurš attīsta 265 ZS un paātrinās līdz 100 km/h 5,8 sekundēs.

Jaunākie 2010. gada modeļi!

Izstādē vienkopus 13 automarkas - katra ar savu jaunumu! Jaunais DACIA džips Duster, BMW 5. sērija, Ford Galaxy, Mazda6, Honda Civic Type-R, KIA Venga, Lexus RX 450h un vēl!

Filmu "Atpakaļ nākotnē" kinozvaigzne - DeLorean

Superautomobilis DeLorean DMC-12 savu kulta statusu ieguva pēc parādīšanās filmās "Atpakaļ nākotnē" ("Back to the Future"). Interesanti - tā virsbūve ir veidota no nekrāsotām nerūsējošā tērauda plāksnēm.

Iespaidīga offroad automobiļu ekspozīcija

Maksimāls tūnings tikai vienam mērķim - izbraukt tur, kur citi nevar. Robustas, skarbas un ekstrēmas apvidus mašīnas - īstāku džipu nemēdz būt.

Augstākās klases tūnings

BMW X6 M - šis auto ir pirmais un vienīgais visā Baltijā! Tam ir arī tikpat ekskluzīvs tūnings - Hamann Tycoon Evo komplekts -, kas pirmo reizi prezentēts tikai šogad Ženēvas izstādē.

Tūnēts Ferrari!

Izstādē apskatāms arī īsts Ferrari 360 Modena, kas aplīmēts ar speciālu hroma, zelta un tonētu autoplēvi. Interesanti - aplīmēti pat lukturi, bet tos joprojām var pilnvērtīgi izmantot.

20 autoklubu ekspozīcijas

Izstādē 20 autoklubi - katrs ar savām labākajām un interesantākajām mašīnām. Atrodi savējos!Restaurēti automobiļi

Atjaunoti, restaurēti, modificēti aizgājušo laiku automobiļi izstādē ir kā jauni. Laipni lūdzam laika mašīnā!

Darba laiks:

29. aprīlis -1. maijs 10.00 -18.00

2. maijs 10.00 -17.00