Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Apbalvoti orientēšanās sportā sezonas labākie (Papildināts ar FOTO)

Māris Stabiņš

2015. gada 18. novembris 07:29

7860
Apbalvoti orientēšanās sportā sezonas labākie (Papildināts ar FOTO)

Sestdien, 14. novembrī, Smiltenes pilsētas kultūras centrā apbalvoti Latvijas kausa, Latvijas sprinta kausa un Latvijas stafešu kausa orientēšanās sportā sezonas labākie dalībnieki jauniešu grupās.


Pasākumu rīkoja OK “Azimuts” sadarbībā ar Latvijas Orientēšanās federāciju, Smiltenes novada domi un Smiltenes BJSS. Apbalvošanas ceremonijā priekšnesumus sniedza Smiltenes mūzikas skolas audzēkņi.

Pirms apbalvošanas jauniešiem bija iespēja orientēties Klievezera apkārtnē. Strats tika dots izvēles distancē un dalībnieki sacentās trijās distancēs.

Ātrākie pirmajā distancē ar 14 KP bija Aiga Irbe Blūma un Jēkabs Ločmelis, otrajā distancē ar 19KP Laura Elīza Lapiņa un Rihards Gailis ,trešajā distancē ar 24 KP Vilma Alberinga,  Endijs Titomers un Uldis Upītis, kuri finišēja reizē.

Gaidot apbalvošanas sākumu ar fotogrāfiju palīdzību tika atsauktas atmiņā šāgada nozīmīgākās sacensības.

Apbalvošanas sākumā Azimuts OK-Sm BJSS audzēknis Ilgvars Caune iededza svecītes.

Latvijas sprinta kausa 1.-3. vietu ieguvējus apbalvoja LOF valdes loceklis Henrijs Freimanis , Latvijas kausa 1.-6. vietu ieguvējus LOF valdes loceklis Gunārs Ikaunieks un Latvijas stafešu kausa labākās komandas apbalvoja OK Azimuts vadītājs Aldis Lapiņš. 

Latvijas kausa 1.-3. vietu ieguvēji kopā ar LOF kausiem un diplomiem vēl saņēma balvas no LOF atbalstītāja „Suunto”.

Dāvanu maisiņi ar Smiltenes novada suvenīriem tika pasniegti vienam apbalvojamajam no katras grupas laimīgo nosakot ar liela metamā kauliņa palīdzību.

Meitenes tika sveiktas ar puķēm no OK Azimuts atbalstītāja veikala „Sava puķe”.

 Henrijs Freimanis LOF vārdā ar pateicības rakstiem teica paldies treneriem , kas šogad strādājuši ar jaunatnes izlasēm. Visi treneri kas bija ieradušies uz apbalvošanu saņēma  arī „LOF supertrenera pildspalvas”, ko viņiem pasniedza audzēkņi.

Turpmākajā vakara gaitā treneri apsrieda nākošā gada plānus un izlašu veidošanas nosacījumus un audzēkņi atpūtās spēlējot dažādas spēles.