Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Siera klubs tupina izglītot. Semināru programma iedvesmo

Sarmīte Ozola

2016. gada 19. janvāris 11:34

116
Siera klubs tupina izglītot. Semināru programma iedvesmo

Arī šajā gadā biedrība Siera klubs turpina tradīciju - pulcēt uz semināru ciklu interesentus, kas vēlas papildināt savas zināšanas, uzklausot interesantus lektorus, tiekoties ar zemniekiem, kuri audzē ko ļoti īpašu, sekojot izcilu pavāru prasmēm, visu nobaudot un novērtējot.


Šogad semināri norisināsies janvārī, fenruārī un martā, un tie notiks Rīgā, RIMAN profesionālajā vidusskolā. Semināru ciklam dots nosaukums „Veselība, skaistums, harmonija ar uzturu”, un pirmajā nodarbībā plānots iepazīt akciju sabiedrības "Limbažu piens" jaunos sierus, degustēt sierus no SIA „Kalnu pienotava”, kā arī sekos Latvijas Maiznieku biedrības izpilddirektores Guntas Dukas stāstījums par jaunākajām maizes sķirnēm. 


Kā viens no intriģējošākajiem stāstījumiem veselīga uztura sakarā solās būt lavandu audzētājas Ingas Puravas piedāvātais „Lauku karalienes lavandas stāsts”, tai skaitā degustācija ar lavandām un lavandas tēja. 


Praktiskās nodarbības vadīs šefpavāre Astrīda Čeppe, kura uzkodu galdus klājusi gan vidusslānim, gad valdībai un miljonāriem , bet vienmēr saņēmusi vērtējumu: „Jūs atkal mūs pārsteidzāt!” 

Sīkāku informāciju par semināriem var saņemt rakstot - sieraklubs@inbox.lv