Ziemellatvija.lv ARHĪVS

DBS autoskola – īpaši kvalitatīva braukšanas apmācība

2010. gada 16. februāris 13:17

3456
DBS autoskola – īpaši kvalitatīva braukšanas apmācība

B kategorijas apgūšana ar individuālu pieeju

DBS autoskola piedāvā īpašu apmācību, kas balstīta uz Drošas Braukšanas Skolas pieredzi un individuālu pieeju katram kursantam.  

DBS autoskola piedāvā īpašu apmācību, kas balstīta uz Drošas Braukšanas Skolas pieredzi un individuālu pieeju katram kursantam. Teorētiskā apmācība notiek mazās grupiņās (līdz 5 cilvēki) un ir veidota tā, lai mācību process būtu iespējami vieglāks, pieejamāks un interesantāks.

Mēs droši varam teikt, ka DBS autoskola ir viena no labākajām vietām, kur iegūt B kategorijas vadītāja apliecību. Tā ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas savā ziņā ekskluzīvu auto vadīšanas apgūšanas procesu - individuālas apmācības un brīnišķīgus mācību apstākļus, kā arī papildus zināšanas, ko nesniegs neviena cita autoskola - drošas un ekonomiskas braukšanas pamatus.

Tas viss iespējams, jo DBS autoskolā strādā instruktori, kas papildus izglītojušies drošas braukšanas un sporta braukšanas skolās Eiropā.

DBS autoskolas galvenais darbības virziens ir drošas braukšanas apmācības un ar to saistīto risku samazināšana gan uzņēmumiem, gan jebkuram transportlīdzekļa vadītājam, kurš vēlas uzlabot savas braukšanas prasmes. Šī iemesla dēļ ir izveidots īpašs poligons, kur apgūt auto vadīšanu ekstremālos apstākļos.

Auto vadīšana pa slidenām virsmām

Ziemā, slideno ceļu dēļ, ļoti bieži notiek avārijas, kuras varētu novērst, ja šoferi būtu apguvuši drošas braukšanas noslēpumus, ko piedāvā DBS autoskola. Šīs prasmes noderēs ikvienam autovadītājam, jo katrs var nokļūt situācijā, kad mašīna šķiet pilnībā nevaldāma.

Pati niecīgākā kļūme var beigties bēdīgi. Ja zināsiet, kā rīkoties, varēsiet justies drošāk par sevi un pārējiem satiksmes dalībniekiem.

DBS autoskolas drošas braukšanas poligona pakalpojumus ieteicams izmantot arī uzņēmumiem, piedāvājot darbiniekiem apgūt auto savaldīšanu uz slidenas virsmas. Šāds pasākums tiek organizēts, pielāgojoties katra uzņēmuma prasībām un vajadzībām, un mēs parūpēsimies, lai atrastu tieši Jums piemērotus risinājumus.

Drošas Braukšanas Skolas instruktori pasākuma ietvaros sniegs arī teorētiskas un praktiskas zināšanas saistībā ar autotransporta ekonomisku ekspluatāciju, kam pašreizējos taupības apstākļos ir ļoti liela nozīme.

www.dbs.lv