Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Augustā notiks tradicionālais Valkas – Valgas kauss futbolā 2016

Augustā notiks tradicionālais Valkas – Valgas kauss futbolā 2016

No 19.–21. augustam Valkas un Valgas pilsētās notiks starptautiskais turnīrs futbolā 2002. un 2005. gadā dzimušajiem bērniem un jauniešiem.

Šī turnīra mērķis ir popularizēt futbolu bērnu un jauniešu vidū, pieredzes apmaiņa starp futbola skolām un klubiem dažādās valstīs, kā arī jauno futbolistu meistarības pilnveidošana.

Turnīru organizē Valkas un Valgas pašvaldības, kuras jau ik gadu aicina futbola skolas un klubus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī citām valstīm.

 

Šogad turnīrā dalību pieteikušas komandas no Latvijas, Igaunijas, Izraēlas, Beļģijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Polijas.

Spēles norisināsies no 19. augusta, taču oficiālā atklāšanas ceremonija paredzēta 20. augustā plkst. 19:00 Valkas pilsētas stadionā.

Ceremonijā paredzēta komandu svinīgā parāde, priekšnesumi un dvīņu pilsētu Valkas un Valgas vadītāju svinīgās uzrunas, kā arī futbola spēle starp dalībnieku futbola komandu treneriem.

Futbola spēles notiks Valkas un Valgas pilsētu stadionos, spēļu sākums no plkst. 9:00. Spēļu grafikus paziņos augustā neilgi pirms turnīra norises.

 

Ieeja – bez maksas!