Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Seminārā „Zivju resursu apsaimniekošana un aizsardzība” pulcinās ūdenstilpju apsaimniekotājus

Seminārā „Zivju resursu apsaimniekošana un aizsardzība” pulcinās ūdenstilpju apsaimniekotājus

5.decembrī Smiltenes novada pašvaldības Policija sadarbībā ar  Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātnisko  institūtu „BIOR” organizē semināru par zivju resursu apsaimniekošanu un aizsardzību. 

Semināra mērķis izglītot ūdenstilpju īpašniekus par jaunumiem zivju resursu audzēšanas, pavairošanas un aizsardzības jomās.

Uz semināru ir aicināti Smiltenes novada un kaimiņu novadu ezeru un upju apsaimniekotāji, pie ezeriem, upēm dzīvojošie iedzīvotāji un uzņēmēji, makšķernieki, zvejnieki, zivju audzētāji, sabiedrisko organizāciju pārstāvji, Zivju Fonda atbalsta saņēmēji, pašvaldību, VVD, DAP un PVD pārstāvji, kuri piedalās zivju inventarizācijas un izlaišanas procesā, kā arī veic zivju aizsardzību un kontroli.

Seminārs notiks 2016. gada 5.decembrī plkst.10.00 Smiltenes novada domes sēžu zālē, Dārza ielā 3. Savu dalību lūdzam iepriekš pieteikt Ievai Draulei līdz 1.decembra plkst. 15.00, zvanot uz mob.tālr.: 28700916 vai rakstot uz e-pastu: ieva.draule@smiltene.lv. Dalība seminārā ir bez maksas. 

20161125-1012-screenshot-1.jpg