Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Saimnieks meklē saimnieci

Saimnieks meklē saimnieci

15.februārī plkst.19.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra lielajā zālē būs skatāma izrāžu apvienības “Panna” plašu popularitāti un atzinību ieguvusī komēdija “Saimnieks meklē saimnieci”. Galvenās lomas izspēlēs Latvijā iemīļoti aktieri-Ģirts Ķesteris, Daiga Gaismiņa vai Dace Vītola, Zane Daudziņa, Madara Melne-Tomsone un Aldis Siliņš. 


Izrādes “Saimnieks meklē saimnieci” apmeklētājus gaida TV šova veidošanas aizkulises, kuriozi filmēšanas laukumā, “netīrās veļas” mazgāšana TV kameru priekšā. No meliem līdz patiesībai, no smiekliem līdz asarām, izrādes notikumi noved pie atziņas, ka īstā dzīve ir tepat blakus, nevis TV ekrānā. 


Izrādes autore-scenāriste: Gunta Kalniņa

Režisors: Juris Rijnieks


Tūkstošiem skatītāju visā Latvijā jau iepazinuši “Pannas Teātra” izrādes “Tētis”, “Tāda es esmu', “ Puse no sirds”, “Līgavainis”, „Jaunais TĒTIS”, “Gribu bērnu!”, „Kukulis”, „Bruņota un Bīstama”, kas likušas skatītājiem izjust prieku un jautrību gandrīz visos kultūras centros Latvijā, kā arī priecējušas tautiešus, viesojoties Īrijā, Zviedrijā, Austrālijā, Amerikā u.c.