Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Dzīvnieku SOS:Pēc iespējas ātrāk jāpalīdz kaķenītei (Papildināts!)

Dzīvnieku SOS:Pēc iespējas ātrāk jāpalīdz kaķenītei (Papildināts!)

Papildinājums: "Vēlos teikt visiem lielu, lielu paldies! 

Tomēr Latvijā ir ļoti daudz labu, atsaucīgu, līdzjūtīgu cilvēku! Kopā mums izdevās palīdzēt mazajai sirsniņai! Kaķenīte šodien tika operēta! Operācija noritēja veiksmīgi, priekšā protams vēl garš atveseļošanās periods, bet mēs ticam, ka viss būs labi un mincīte atkal varēs skriet! Vēlreiz, no visas sirds,  paldies! 

Pēc atveseļošanās perioda kaķenīte būtu ļoti priecīga par mājām. Jā.. kaķenīte pagaidām nav klēpja kaķis, jo ir nākusi no ielas kaķu kolonijas. Bet nav arī tipisks mežonītis, kurš brūk virsū. Viņai vienkārši ir vajadzīgs laiks, lai pierastu. Ja kāds ir gatavs kaķenītei piedāvāt mājas, lūdzu sazināties ar mani. Tālrunis 28832394, e-pasts: biedriba.trinite@gmail.com"

================================

Vakar vakarā saņēmām zvanu no sievietes, kura aprūpē kaķu koloniju. Vienai no kaķenītēm traumēta priekšējā ķepiņa. Vakarā kaķenīte jau tika nogādāta pie mums. Šodien, vizītē pie veterinārārsta, kaķenītei konstatēts elkoņa locītavas mežģījums ar dislokāciju. Steidzami nepieciešama operācija! Veterinārārsts var operēt jau rīt plkst. 15.00, bet tam mums ir nepieciešami ~150eur (uz parāda klīnika šādu pakalpojumu nesniegs). 

Pēc operācijas kaķenītei būs nepieciešams: pēcoperācijas atkopšanās periods vismaz 2 nedēļas (uzturēšanās stacionārā vai pagaidu mājās), pretsāpju, pretiekaisuma un antibiotiku terapija, būra režīms, pilnvērtīgs uzturs. 

Kā kaķenīte ir nonākusi pie šādas traumas, mums nav zināms.

Ļoti lūdzam līdzcilvēku atbalstu, lai kaķenīti pēc iespējas ātrāk varētu operēt! 


Ziedojumu konts:

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Trīnīte"

AS SEB BANKA

LV40UNLA0050018620445

Reģ. Nr.40008190018

SWIFT kods: UNLALV2X

Mērķis – ķepas operācijai


Ziedojumiem no ārzemēm caur Pay Pal, piesaistītais e-pasts: biedriba.trinite@gmail.com"