Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Dzīvnieku SOS: Labo darbu mēnesis klāt! Pievienojies, ja vēlies!

Sarmīte Ozola

2017. gada 2. marts 12:10

681
Dzīvnieku SOS: Labo darbu mēnesis klāt! Pievienojies, ja vēlies!

Šobrīd jau zināms, ka marta trešajā nedēļā Smiltenē viesosies Atbildības stundu galvenā varone vilcene Lote ar savu saimnieci - Zandu Bērziņu Radziņu, kuru daudzi pazīst arī kā sirsnīgās grāmatas "Poga" autori. 

20170302-1248-screenshot-2.jpg
Nav noslēpums, ka pavasaris ir lielais revīzijas laiks plauktos un atvilktnēs, tāpēc pārlūkojiet, vai neatrodas pašiem vairs nevajadzīgas, bet dzīvnieku patversmē vēl noderīgas mantas - segas, pledi, dvielīši, palagi un citas līdzīgi (taisnstūrveida) audumi. Materiāli var būt lietoti, bet tiem jābūt tīriem. 


Tāpat, tiem, kuri var atļauties, lūgums ziedot  ķepaiņiem pārtiku (tikai ne krāsaino), ēdiena trauciņus, kādu kārumu vai rotaļlietu. Visas saziedotās lietas nosūtīsim uz dzīvnieku patversmi "Ar sirdi delnā", kuru savā privātīpašumā izveidojusi Andra Tomase. Viņa dod otro iespēju dzīvniekiem, kuri dažādu iemeslu dēļ nenonāk pašvaldību finansētajās patversmēs. 

Šobrīd viņas aprūpē ir 50 suņi un pulciņš kaķu. Daudziem no viņiem tiek atrastas jaunas mājas. Andra šo izvēli veic ļoti atbildīgi, un visi dzīvnieki jaunajiem saimniekiem tiek atdoti veseli, sterilizēti un čipēti. Tas viss prasa līdzekļus. 

Gaidīsim materiāla veida ziedojumus "Ziemeļlatvijas" redakcijā Smiltenē, Kalna ielā 8, katru darba dienu no 8-14. Ja rodas jautājumi, tālrunis saziņai - 26414911 (Sarmīte).

    Lieti noderēs arī finansiāls atbalsts:

Biedrība "Ar sirdi delnā"

Reģ. Nr.: 40008230734

Banka: AS Swedbank

Konts: LV56HABA0551040032558