Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Smiltenē notiek tradicionālās “top!” ielu stafetes

Sandra Pētersone

2017. gada 1. maijs 10:38

790
Smiltenē notiek tradicionālās “top!” ielu stafetes

Šodien, 1. maijā, Smiltenē notiek tradicionālās “top!” ielu stafetes, kas ik gadu sapulcē vairākus simtus sportot gribētāju no daudziem Latvijas novadiem un arī no kaimiņvalsts Igaunijas.


Starts un finišs ir ierastajā vietā - Daugavas ielā pie lielā stāvlaukuma. Stafešu skrējieni sāksies pulksten 10.30, kad tiks dots starts “top!” skrējienam trīs un četrus gadus vecajiem bērniem. 

Dalībniekus pasākumā gaida sportiski emocionāla atmosfēra, azartisks skrējiens un garšīgas balvas, sola sacensību organizators Smiltenes sporta centrs. Aicināti arī līdzjutēji nākt un turēt īkšķus par savējo startiem.

Pasākuma laikā būs iespēja vērot  džudo kluba “Dinamo Lat” paraugdemonstrējumus, kas sāksies pulksten 11.10. Šogad pie “top!” ielu stafešu dalībniekiem ieradīsies arī īpašs ciemiņš - pasaules vicečempione un Eiropas čempione tāllēkšanā Ineta Radeviča. 

Sacensības notiks komandu vērtējumā. Komandā jābūt trijām meitenēm un trijiem zēniem. Skrējiena distance ir 6 x 350 metri. Izņēmums ir pirmsskolas un pirmo klašu skrējēji, kuri bez laika kontroles kopā ar sacensību atbalstītājiem veiks 350 metru distanci.

“top!” ielu stafetes organizē Smiltenes sporta centrs sadarbībā ar Smiltenes novada domi un veikalu tīklu “top!”.