Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Motokross - Latvijas čempionāts un Latvijas junioru čempionāts

.

2017. gada 23. maijs 12:09

336
Motokross - Latvijas čempionāts un Latvijas junioru čempionāts

Motokross Staru trasē jau šonedēļ

Jau šajā nedēļas nogalē, 27. un 28. maijā Gulbenes novada Staru mototrasē norisināsies Latvijas čempionāta 2. posms blakusvāģiem un kvadricikliem, kā arī Latvijas Junioru čempionāts un Latvijas Kauss motokrosā – 1. posms. Kā katru gadu – motokrosa sacensības Gulbenes pusē piesaista tuvāku un tālāku novadu motokrosa braucējus un atbalstītājus no visas Latvijas, lai spēkotos par vietām uz pjedestāla.

Jau sestdien, 27. maijā Staru moto trasē varēs sekot līdzi aizraujošiem braucieniem Latvijas čempionāta 2. posmam blakusvāģiem un kvadricikliem, kuriem kā katru gadu pieteicies liels skaits braucēju. Savukārt svētdien, 28. maijā tiks noskaidroti ātrākie braucēji solo klasēs - jaunieši Latvijas Junioru čempionāta ieskaitē, kuram paralēli norisināsies Latvijas Kauss motokrosā 1. posms.

Sacensības Gulbenes novada Daukstu pagastā tiek organizētas jau kopš 79. gada un Staru mototrase ir kļuvusi par vienu no iecienītākajām starp latviešu braucējiem. Tāpat arī zināms, ka uz šo posmu ieradīsies arī braucēji no vairākām kaimiņu valstīm. Sestdien 1. starts, kurā ar kvadricikliem startē juniori paredzēts jau 9:45 no rīta, savukārt svētdienu plānots iesākt un sacensības atklāt ar solo MX 65 klasi plkst. 9:30. Abas dienas būs motoru rūkoņu un aizraujošu sacensību pārpildītas. 

Ieejas biļetes pieaugušajiem 7 eur, uz abām dienām - 10 eur. Bērniem līdz 12 g.v. ieejas bez maksas.

Dienas kārtība sestdienai >>ŠEIT

Dienas kārtība svētdienai >>> ŠEIT