Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Beverīnas novada svētki 2017

Beverīnas novada svētki 2017

Šovasar Beverīnas novada svētki notiks 15.jūlijā, Trikātā. Visas dienas garumā būs iespēja piedalīties dažādās tradicionālas un netradicionālās aktivitātēs.

Vispirms jau “Depo” būs iespējams aplūkot fotogrāfiju izstādi “Mans tautastērps”, kura tiks atklāta 14.jūlijā plkst. 15.00. Izstādes atklāšanā piedalīsies visas 26 sievietes savos tautastērpos.

Novada svētkos pie ķēniņa Tālivalža pieminekļa savas dziesmas izdziedās pazīstami dziesminieki – Egons Pičners, Uldis Kākuļis, Dinārs Gulbis un Valdis Atāls. Pēcpusdienā  koncertu turpinās bērnu popgrupas – “Notiņas” no Valmieras  un “Palsiņas” no Palsmanes. Kopā ar Beverīnas novada amatniekiem varēs darboties radošajās darbnīcās. Bērniem un jauniešiem būs iespēja bez maksas uz nebēdu izlēkāties piepūšamās atrakcijās. Aktīvākie un  spēcīgākie varēs izmēģināt spējas dažādas pakāpes šķēršļu pārvarēšanā „Tālivalža spēka takā”, kas tiks organizēta jau trešo gadu. Visu pēcpusdienu varēs piedalīties orientēšanās sacensībās un vingrināties loka šaušanā. Tiks piedāvātas arī izjādes zirga mugurā.

Šajos svētkos pirmo reizi notiks tehnikas un jebkāda veida transporta līdzekļa parāde, kurā tiek aicināts piedalīties ikviens interesents, liekot lietā savu izdomu un atraktivitāti. 

Vakarā pilskalnā estrādē notiks Riču ģimenes koncerts un svētkus noslēgsim ar zaļumballi, kurā dziedās un spēlēs grupa "Zeļļi".

Uz tikšanos svētkos!