Ziemellatvija.lv ARHĪVS

“Vasaras ceļojums” Brenguļos

“Vasaras ceļojums” Brenguļos

Piektdien, 21.jūlijā plkst. 19:00 pie sporta centra “Kaimiņi” norisināsies brīvdabas kultūras vakars. Būs apskatāma fotoizstāde, izskanēs koncerts, un tiks rādīts brīvdabas kino. Brīvdabas kultūras vakars tiek rīkots, lai sniegtu iespēju nedēļu noslēgt ar atpūtu skaistās noskaņās, svaigā gaisā, Brenguļu centrā. Dalība pasākumā ir bez maksas.  

Pasākuma ieskaņās būs apskatāma foto izstāde “Novada ainavu dārgumi”. Gatavojoties Latvijas simtgadei, tiek veidota digitāla Latvijas ainavu dārgumu krātuve. Lai izceltu skaistās vietas Beverīnā un rosinātu vēlmi iepazīt novadu, akcijas ietvaros tiek veidota Beverīnas novada ainavu dārgumu ceļojošā foto izstāde, kas pirmo reizi būs apskatāma brīvdabas kultūras vakara laikā. Līdz 27.augustam izstāde būs aplūkojama SC “Kaimiņi” pirmajā stāvā, bet pēc tam to varēs apskatīt arī Trikātā, Kauguros un Mūrmuižā. 

Plkst. 19:30 latviešu indipopa meiteņu grupa “SUS Dungo” sniegs koncertu vasaras noskaņās. Piecas meitenes uzstāsies ar pašu sarakstītu mūziku, izmantojot plašu klāstu ar mūzikas instrumentiem – ģitārām, akordeonu un flautu. Grupa koncerta laikā rūpēsies, lai radītu gan jautru, gan romantisku, gan sapņainu atmosfēru kā ikvienā ceļojumā. 

Pēc koncerta ap plkst. 21:00 sāksies brīvdabas kino seanss, kur Jāņa Streiča spēlfilmā “Rūdolfa mantojums” prieki mīsies ar bēdām un mīlestība vairos dzīvotgribu.

Ikviens ir laipni aicināts sūtīt Beverīnas novada ainavu fotogrāfijas izstādei līdz 13.jūlijam uz e-pastu: ieva.putnina@beverina.lv. Pirms to tālākas izmantošanas, sazināsimies ar fotogrāfiju autoriem. Vairāk informācijas par pasākuma aktivitātēm pa tālr. 25421116. 

Ceļošana laikā un telpā sniedz visdažādākās pieredzes, ļaujot citādi paraudzīties uz ikdienas ritmu. Ļausim vakara burvībai sniegt dvesmu vasaras ceļojumā.