Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Tepat, starp Jums!

Tepat, starp Jums!

26. augustā plkst. 18.00 Jāņukalna estrādē ar koncertu “Tepat, starp Jums!” noslēgsies vasaras sezona Smiltenē. Koncerts ir veltīts leģendāro dziedātāju – Viktora Lapčenoka, Noras Bumbieres un Žorža Siksnas - jubilejām. 


Šogad 70 gadu jubileju svin leģendārais mūziķis un Noras Bumbieres fonda valdes loceklis Viktors Lapčenoks, savukārt 60 dzimšanas dienu atzīmē Žoržs Siksna. 70 gadi šogad apritētu arī viņsaulē aizgājušajai skatuves dīvai Norai Bumbierei. Par godu šīm skaistajām jubilejām ir tapusi koncertprogramma “Tepat, starp Jums” ar labi pazīstamām un iemīļotām latviešu estrādes melodijām, un to būs iespēja baudīt arī smilteniešiem un pilsētas viesiem. 


Koncertā piedalās: Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Ira Krauja – Dūduma, Daiga Petkēviča, Normunds Jakušonoks, Zigfrīds Muktupāvels, Emīls Balcers, Rūta Dūduma, Sabīne Brezina un Katrīna Bindere. Muzikālais noformējums – orķestris Edgara Jasa vadībā. Domās kopā ar mūziķiem arī maestro Raimonds Pauls, kurš – vēršam uzmanību! – koncertā gan nepiedalīsies.