Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Dzīvnieku SOS: Palīdzība nepieciešama dzīvnieka ārstēšanai!

ziemellatvija.lv

2017. gada 9. oktobris 11:21

360
Dzīvnieku SOS: Palīdzība nepieciešama dzīvnieka ārstēšanai!

Dzivnieku aizsardzības biedrība "Trīnīte" saņēmusi palīgā saucienu no Saulkrastiem. Kaķenītes, kurai ir smagas traumas, glābšanai ļoti nepieciešama palīdzība -jāsavāc nauda operācijai. 

Sestdienās vakarā facebook.com lapā saņemta vēstule ar lūgumu palīdzēt - "Labvakar, redzēju par Jums sižetu Re.TV, nolēmu uzrakstīt, jo mēģināts nav zaudēts. Situācija sekojoša: Pie manas mājas Saulkrastos ir pieklīdusi kaķene, kuru diemžēl aizķērusi mašīna. Kaķi aizvedām uz Beinertu, diagnoze - lūzums un gūžas izmežģījums. Lai kaķi operētu vajag vismaz 300 EUR, diemžēl šobrīd nevaru atļauties tādu naudas summu, cik varēju, tik palīdzēju. Kaķim tiek dotas pretiekaisuma zāles, bet diemžēl kāja ir traumēta. Labi ka kaķis ēd. Kaķis iekārtots ērtā migā.Kā pierādījumu, ka situācija īsta pielikumā kaķes bilde, rentgens un čeki par vizīti un zālēm. Vērsos arī citās dzīvnieku aizsardzības biedrībās, bet  pagaidām risinājuma nav."

 Saprotot, ka kaķenītei palīdzību neviens nesniegs un paši cilvēki, to nevar atļauties, mēs piedāvājām uzņemt kaķenīti Valmierā. Vakar kaķenīte ieradās pie mums. Šorīt jau sazinājāmies ar veterinārārstu, kurš kaķenīti var operēt jau trešdien. Ķepas operācijas izmaksas aptuveni 100 eur. Pie viena kaķenīte tiktu arī sterilizēta. 

Ļoti lūdzam līdzcilvēku atbalstu operācijas izmaksu segšanā. 


ZIEDOJUMU KONTS: 

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Trīnīte" 

AS SEB BANKA 

LV40UNLA0050018620445 

Reģ. Nr.40008190018 

Mērķis - Saulkrastu kaķenītei


Ziedojumiem no ārzemēm caur Pay Pal, piesaistītais e-pasts: biedriba.trinite@gmail.com