Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Miniseminārs par ģimenes stabilitātes un vērtību stiprināšanu Valkā

Miniseminārs par ģimenes stabilitātes un vērtību stiprināšanu Valkā

1. novembrī no plkst. 15:00 līdz 16:30 Valkā, Beverīnas ielā 3, 2.stāva zālē notiks miniseminārs ģimenēm ar bērniem. Šis miniseminārs tiek rīkots Labklājības ministrijas rīkotās kampaņas “Maziem mirkļiem ir liela nozīme” ietvaros, kas stāsta par ģimenes stabilitātes un vērtību sabiedrībā stiprināšanu.

         Kampaņas galvenais mērķis ir panākt, lai vecāki veltītu vairāk kvalitatīva laika saviem bērniem, vismaz 15 – 20 minūtes dienā. Kampaņas uzdevumi ir izglītot vecākus šādos jautājumos:

 1. Kas ir kvalitatīvi pavadīts laiks ar bērniem?

2. Kā kopā pavadītais laiks var sekmēt bērna izaugsmi?

3. Skaidrot, kādas ir vecāku tiesībās un pienākumi.

         Minisemināru vadīs 3 meitu tēvs Armands Simsons un psiholoģe Kristīne Balode. Viņi sniegs informāciju, par to, kādas ir vecāku tiesības, kas viņiem pienākas (brīva diena 1. Septembrī u.tml. noderīga info), dalīsies idejās, kā kvalitatīvi pavadīt laiku ar saviem bērniem.

         Sadarbībā ar Valkas novada domi tiks izvērtētas un atlasītas tās 5 ģimenes, kas starp vietējiem ir zināmas ar augstām ģimeniskām vērtībām un kvalitatīvi pavadītu laiku ar bērniem. Šīm ģimenēm kā pateicības dāvana tiks pasniegts kampaņas rokas pulkstenis, kas tiek darināts ar īpašo kampaņas dizainu.

         Uz šo minisemināru tiek aicinātas ģimenes ar bērniem, vecmāmiņas un vectētiņi, visi interesanti, kas vēlas uzzināt noderīgu un interesantu informāciju par ģimenes stabilitātes un vērtību sabiedrībā stiprināšanu.