Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Smiltenē startē “Vidzemes basketbola līga”

Sandra Pētersone

2017. gada 9. novembris 17:22

747
Smiltenē startē “Vidzemes basketbola līga”

Šo sestdien un svētdien Smiltenes sporta hallē sāksies pirmās spēles Smiltenes novada atklātajā čempionātā basketbolā.


Jaunajā sezonā čempionātam dots nosaukums “Vidzemes basketbola līga”, jo tajā piedalīsies septiņas komandas no Smiltenes novada, piecas - no Cēsu puses, pa vienai - no Strenčiem, Valmieras un Gulbenes, informē sacensību organizators Ivars Joksts.

Šajā sezonā turnīrs būs starptautisks, jo savu līdzdalību pieteikušas arī trīs komandas no Igaunijas, Valgas apriņķa.

Sestdien, 11. novembrī, Smiltenes sporta hallē notiks piecas spēles. Pulksten 10 laukumā izies “Lauki” (Cēsis) un “Grotes” (Smiltene); pulksten 11.30 - “Walga Welg”(Igaunija) un “PATA Strenči” (Strenči), pulksten 13 - “top!” (Smiltene) un “3Solis” (Valmiera), pulksten 14.30 - “Baltic Steelarc/SK Urvaste” (Igaunija) un “Tālavas Punktdaris” (Gulbene), pulksten 16 - “Apse” (Cēsis) un “Valgamaa Kutseoppekeskus” (Igaunija).

Svētdien, 12. novembrī, basketbolisti aizvadīs trīs spēles. Pulksten 10 sacentīsies “Apse” un “BK Smiltene 35+”, pulksten 11.30 - “Grundzāle” un “Rakši” (Cēsis), pulksten 13 - “Mednieku klubs/BKC” (Cēsis) un “Smiltenes BJSS U-16”.

Vēl spēles ir priekšā komandām “Vudlande” (Smiltene), “Smiltenes BJSS U-19” un “CPSS” (Cēsis).

“Čempionātam ir savs galvenais atbalstītājs - SIA “Vudlande”, kas  vienmēr ir atbalstījusi basketbolu. Arī šoreiz uzņēmuma vadītājs Māris Zālītis bija pretimnākošs un piekrita sniegt atbalstu čempionāta rīkošanā. Paldies viņam un viņa firmai!” pateicas I. Joksts.