Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Dzīvnieku SOS: Brantu pagasta Vidzemē pieklīdis (Papildināts!)

Sarmīte Ozola

2018. gada 7. februāris 12:54

2853
Dzīvnieku SOS: Brantu pagasta Vidzemē pieklīdis (Papildināts!)

Papildinājums: Tikko saņēmām ziņu, ka saimnieks ieradies patversmē un aizvedis suni uz Smilteni, kur veiks izmeklējumus un ārstēšanu.

Pateicoties tam, ka dzīvniekam ir reģistrēts mikročips, ir noskaidrots tā saimnieks. Šobrīd pašvaldības policija cenšas sazināties ar saimnieku. Dzīvniekam veiks rentgena izmeklējumus lai pārliecinātos par traumu. Informācija ir cerīga, ka šis būs laimīgais stāsts. Noskaidrots arī tas, ka dzīvnieks ir gadu vecs.

Suns nogādāts Valmieras dzīvnieku patversmē. Esam sazinājušies ar Valmieras dzīvnieku aizsardzības biedrību Trīnīte, kas arī sekos notikumu gaitai un informēs mūs par dzīvnieka veselības stāvokli un nepieciešamo palīdzību. Sekojiet informācijai!

---------------------------------------------

Šorīt pie Brantu pagasta padomes ēkas Vidzemē pieklīdis attēlā redzamais suns. Dzīvniekam ir kakla siksniņa un viņš ir traumēts - klibo ar labo priekšķepu, kā arī ir brūce pie labās auss. Par notikušo ir informēta pašvaldības policija, kas tālāk organizēs dzīvnieka transportēšanu uz Valmieras dzīvnieku patversmi. Saimniek, ja atpazīsti savu mājas sargu, sazinies ar pašvaldības policiju! Tālr.: 64772034; Mob.: 28659933