Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Futbols telpās

Futbols telpās

  Šī gada 13.februārī Variņu pamatskolas sporta zālē pulcējās mūsu novada lauku pamatskolu 6.-7.klašu futbola komandas, lai piedalītos telpu futbola sacensībās. Skolu sacensību programmā telpu futbols ir iekļauts pirmo reizi. Piedalījās Blomes, Variņu, Palsmanes un Bilskas pamatskolu komandas. Komandu sagatavotības līmenis bija samērā līdzvērtīgs un tāpēc spēles bija interesantas, kurās rezultāts nebija prognozējams. 

       Spēļu iznākumā par uzvarētājiem kļuva Blomes pamatskolas komanda (skolotājs Juris Bērziņš). Komandā spēlēja Lauris Krankovskis, Dāvids Jāksons, Niks Caucis, Renāts Ragovskis, Ričards Āgaris, Rodrigo Ozols un Maksis Volbergs. 

     2.vietu izcīnīja Palsmanes pamatskolas komanda (skolotājs Mārtiņš Veģeris). Komandas sastāvā spēlēja Raimonds Zvaigzne, Alekss Jērcītis, Markuss Vasiļevskis, Madars Siliņš, Aleksandrs Stepānovs, Elvis Ivanovs, Kristers Lapiņš un Ronalds Upīte. 

    3.vietā mājinieki – Variņu pamatskolas komanda (skolotāja Zanda Beitika). Komandas spēlētāji Rodrigo Ķikulis, Mareks Tupmacis, Kristers Saveļjevs, Kristaps Miķelsons, Mārcis Penezis, Aivars Butka, kā arī divas drosmīgas meitenes - Justīne Everte un Rūta Karlīna Bakaisa.  

    4.vietā, ko mēdz dēvēt par koka medaļas vietu,  palika Bilskas pamatskolas komanda. Tā kā šis ir Olimpisko spēļu laiks un visi seko un tur īkšķus par Latvijas sportistiem, kā mazu pārsteigumu, sacensību organizatori dalībniekiem pasniedza īstas koka medaļas.

       Paldies Variņu pamatskolas skolotājai Zandai Beitikai par atsaucību sacensību nodrošināšanā un korektajam laukuma tiesnesim Artūram Stūrim.