Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Smiltenes novada dome Ģimenes dienā apmaksās svinīgo laulību ceremoniju

 Smiltenes novada dome Ģimenes dienā apmaksās svinīgo laulību ceremoniju

Par godu Starptautiskajai ģimenes dienai Smiltenes novada dome 19. maijā pāriem  dāvina svinīgo laulību ceremoniju un aicina šo iespēju izmantot.

Starptautiskā ģimenes diena – tā ir diena, kad godinām savas ģimenes un aicinām cilvēkus aizdomāties par tās lielo nozīmi cilvēku ikdienā, attiecībās un dzīvē, kā arī vairāk laika un uzmanības veltīt saviem mīļajiem ģimenē.


Lai stiprinātu laulību institūtu, jaunajiem pāriem, kuri vēlēsies noslēgt laulību šajā nozīmīgajā dienā, līdz 2018. gada 18. aprīlim (ieskaitot) jāierodas Smiltenes novada domes Dzimtsarakstu nodaļā un jāaizpilda iesniegums. Pāriem tiek dāvināta svinīgā  laulību reģistrācijas ceremonija, jāmaksā būs vien  valsts noteiktā nodeva – 14.00 eiro. 


Smiltenes novada domes Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Dace Ērģele stāsta, ka vairums pārus tieši izdevumi attur reģistrēt laulību, tāpēc pasākums paredzēts pāriem, kuri nevēlas vai nevar atļauties rīkot lielas kāzas ar daudziem viesiem, bet šo svinīgo mirkli grib pavadīt kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem. 2017.gadā šādu iespēju izmantoja 7 pāri. 

Aicinām izmantot šo iespēju gan jaunajām ģimenēm, kā arī pārus, kuri kopā nodzīvojuši daudzus gadus un kuriem tikai juridiski jāsakārto savas attiecības. Vairāk informācija, zvanot uz tālruni 64707572 vai rakstot uz e-pastu dace.ergele@smiltene.lv .