Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Velo nometne Slovākijā, pieredzei un izaugsmei.

Agnis Apse

2018. gada 5. aprīlis 14:42

7112
 Velo nometne Slovākijā, pieredzei un izaugsmei.

 Smiltenes BJSS riteņbraukšanas nodaļas audzēkņi, - Klinta Zvejniece, Eva Elīza Leikarte, Nadīna Kučere, Olivers Jēkabs Skrapcis un Egils Melderis, kuri pārstāv komandu – VeloLifestyle/Smiltenes BJSS un viņu treneris Agnis Apse, otro gadu pēc kārtas, devās uz treniņu nometni Slovākijā. Skaisti kalnainā Dudinces apkārtne ir piemērota vieta, lai netraucēti aizvadītu riteņbraukšanas pirms sezonas sagatavošanās posmu un kur treniņu nometnes aizvada daudzi jaunieši no Latvijas sporta skolām un komandām. Vienlaikus ar mums, tur bija pulcējušies sportisti no Kuldīgas, Ķekavas, Dobeles, Murjāņu un Rīgas sporta skolām. 

  Treniņu nometnē, laika posmā no 10.03.-25.03.2018., tika ieguldīts liels treniņu darbs, gūta vērtīga un pozitīva pieredze. Lai apliecinātu sevi un gūtu pārliecību, lielu daļu no treniņu apjoma aizvadījām kopā ar Kuldīgas un Murjāņu audzēkņiem. Šī ir neatsverama pieredze, kuru nav iespējams iegūt šeit, uz vietas.

 Kad labi pastrādāts, tad laiks atpūtai. Brīvajā laikā komandas – VeloLifestyle/Smiltenes BJSS audzēkņi devās ekskursijā uz Ungārijas galvaspilsētu Budapeštu. Apskatījām ainaviskās, kalnainās Slovākijas pilsētiņas un atpūtāmies baseinu kompleksā.

 Atgriezāmies mājās ar patīkamu nogurumu, jaunu pieredzi un zināšanām. Smiltenē turpinām gatavoties 2018.g. sacensību sezonai, kuras pirmie starti mums paredzēti jau 7.04.