Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Dzīvnieku SOS:Kaķis meklē jaunas mājas

Inga Karpova

2018. gada 23. maijs 15:57

360
Dzīvnieku SOS:Kaķis meklē jaunas mājas

 Melns kā ogle. Ar zaļām uzticīgām acīm. Tas ir Fēlikss, kurš pagaidām vēl ar savu ģimeni mitinās kādā Valkas pilsētas centra daudzdzīvokļu mājā, bet vairāk laika pavada pagalmā. Par mīlīgo aptuveni divus gadus veco runčuku šefību uzņēmusies kaimiņiene Anta, kura katru dienu draugu pabaro un samīļo. 

Pensionārei sāp sirds par iemīļoto draugu princīti Fēliksu. Tā viņa sauc kaķi. Pēc Līgo svētkiem tagadējā kaķa saimniece nolēmusi pamest Latviju un doties dzīvot un strādāt uz ārzemēm. Tas nozīmē, ka Fēlikss paliks bez mājām. Anta viņu nevar pieņemt pie sevis, jo tur jau dzīvo bezgala greizsirdīga kaķu meitene. Katru reizi, kad tā pa logu redzējusi, ka saimniece mīļo svešo runci, šņāc un skrāpē. Anta ir apņēmības pilna neatstāt draugu likteņa varā un par katru cenu izskatīgajam lielajam runčukam atrast jaunas mājas un mīlošus saimniekus. 

Fēlikss ēd visu, kā Anta smejas, kas nekustas. Viņš ir mīlīgs un katru reizi grib, lai viņu glāsta. Baidās no automašīnām. Izskatīgs, lielas miesasbūves. Vārdu sakot, īsts skaistulis. Ja kādam sirdī iekrita melnītis, aicināts zvanīt Antai uz tālruni 64722693, lai vienotos par tikšanos. Pensionāre un arī “Ziemeļlatvija” cer, ka izdosies jaukajam runčukam atrast jaunas mājas. Nepametīsim Fēliksu likteņa varā