Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Meklē radiniekus Smiltenes un Trikātas pusē

Santa Sinka

2018. gada 1. augusts 13:48

2314
Meklē radiniekus Smiltenes un Trikātas pusē

Ar starptautiskā raidījuma “Gaidi mani” pārstāvja Latvijā Mārtiņa Zieberga starpniecību tiek meklēti radinieki, kuri varētu dzīvot Smiltenes novadā un Trikātas pusē. 

Turpinot sadarbību ar M. Ziebergu, “Ziemeļlatvija” aicina atsaukties lasītājus, kuriem ir informācija par tālāk rakstā pieminētajiem cilvēkiem. “Māsīcas Ina un Aina ar meitu Intu meklē radinieku Uldi Bērziņu, dzimis apmēram 1945. gadā, un viņa dēlu Armandu Bērziņu, apmēram 1969. gadā dzimušu. Sakari ar radiniekiem pazuda septiņdesmitajos gados. Ap to laiku viņi dzīvoja Smiltenes apkaimē, “Lejas Vieļenu” mājās,” stāsta starptautiskā raidījuma “Gaidi mani” pārstāvis M. Ziebergs.

Savukārt savu māti Ināru Zapāni (dzimusi 1952. gadā) meklē meita Ludmila Zapāne. “Es piedzimu  1975. gadā. Varbūt man ir arī brāļi un māsas. Māmiņ, lūdzu atsaucies!” savu māmiņu joprojām cer satikt L. Zapāne.

Ja jums ir zināms, kur varētu atrasties šie cilvēki, lūgts rakstīt vai zvanīt raidījuma “Gaidi mani” volontierim M. Ziebergam. Elektroniskā pasta adrese martins.ziebergs@inbox.lv, tālruņa numurs – 29923833.