Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Mīlestības horoskops augustam visām zodiaka zīmēm. Iepazīsties!

Mīlestības horoskops augustam visām zodiaka zīmēm. Iepazīsties!

Nemanot pienācis augusts – ražas un pilnbrieda laiks. Daudzi cilvēki vēl pilnā sparā bauda atvaļinājuma priekus un kopā ar savām otrajām pusītēm dodas tuvākos vai tālākos ceļojumos, kas stiprina savstarpējās attiecības un vairo mīlestību.

Arī tie, kas vēl nav atraduši savu dzīves draugu, nezaudē cerību to satikt. Jo mīlēt un būt mīlētam – šai mijiedarbībā slēpjas cilvēka dzīves augstākā jēga. Bet kāds tad īsti būs vasaras pēdējais mēnesis mīlestības frontē ikvienam no mums? Uzzini šajā horoskopā!

Auns

2018.gada augusta mīlestības horoskops Aunam iesaka citādāk paskatīties uz attiecībām ar mīļoto. Ja tu esi stingri pārliecināts, ka tevi mīl un ciena, necenties visu krasi mainīt. Vientuļie Auni sapņos par mūžīgo mīlu, bet neko nedarīs, lai to pietuvinātu. Paskaties apkārt! Varbūt mīļotais ir kaut kur blakus, bet tu ignorē viņa aplidošanu un patiesās jūtu izpausmes? Mēneša beigās Aunu gaida neilgs brauciens, kura laikā notiks interesanta iepazīšanās.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Aunam prognozē būtiskas izmaiņas personiskajā dzīvē. Tiesa, vairākām šīs zīmes pārstāvēm nāksies liet rūgtas asaras dēļ šķiršanās ar mīļoto vīrieti. Pacenties novērsties no ikdienas problēmām un pilnībā veltīt sevi otrajai pusītei. Augustā sievietei Aunam jākļūst labvēlīgākai pret citiem un mīlestībā pārdrošākai.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Aunam sola siltas un maigas attiecības ar mīļoto sievieti. Jūs ne tikai patiesi mīlat viens otru, bet arī skatāties vienā virzienā. Augustā Aunu var vajāt pārāk uzstājīga jaunkundze, tāpēc nekavējoties noskaidro ar viņu attiecības. It īpaši, ja viņai ir savtīgi plāni attiecībā uz tevi.

Vērsis

2018. gada augusta mīlestības horoskops Vērsim sola neaizmirstamus romantiskus piedzīvojumus un daudz iespaidu, ko sniegs jaunas iepazīšanās. Tu vari iemīlēties no pirmā acu uzmetiena kā jaunībā, kas ievērojami ietekmēs noskaņojumu un pat darbu. Ja Vērsis augustā sajutīs, ka saticis “savu” cilvēku, tad var bez šaubām izteikt precību piedāvājumu. Augustā noslēgta laulība būs stipra un uzticama.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Vērsim iesaka vairāk uzticēties, nevis pārbaudīt savu iemīļoto. Neklausies to cilvēku padomos, kas vēl nav izveidojuši savu personisko dzīvi, - viņi tevi patiesi apskauž. Attiecībās ar mīļoto vīrieti sievietei Vērsim nepieciešams izrādīt gudrību un iejūtību, nevis tiekties pēc līderības. Augustā kopā ar partneri biežāk brauciet pie dabas un neaizmirstiet par vakariņām sveču gaismā.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Vērsim iesaka iegrožot savas neapvaldītās vēlmes un kaislības. Ja to neizdarīsi, stipras attiecības ar mīļoto neizveidosi. Augustā vīrietim Vērsim nevajag provocēt mīļoto uz strīdiem. Esi prātīgāks un maigāks, tad jūsu savienība kļūs vēl brīnišķīgāka un harmoniskāka.

Dvīņi

2018. gada mīlestības horoskops Dvīņiem paredz nelielus konfliktus ar mīļoto, kurus izraisīs pastāvīgā aizņemtība darbā. Ko padarīsi, ja pēc finansēm nākas dzīties no rīta līdz vakaram! Taču par personīgo dzīvi augustā nevajag aizmirst. Vēl jo vairāk tāpēc, ka vairāki Dvīņi sen ir nolūkojuši cilvēku, kas viņiem ir simpātisks. Esi uzmanīgs attiecībās ar Vērsi, Jaunavu un Svariem. Bet tad, ja tu sapņo par abpusējām jūtām, iepazīsties ar Zivīm, Ūdensvīru vai Strēlnieku.

Augusta mīlestības horoskops sievietēm Dvīņiem iesaka tiekties pēc stabilām attiecībām, nevis samierināties ar vieglprātīgiem sakariem. Flirts beigsies, bet īstas jūtas paliks uz visu dzīvi. Attiecībās ar mīļoto vīrieti sievietei Dvīņiem vajag būt patiesākai un vairāk uzticēties. Greizsirdību un aizdomas labāk uzreiz izmet no galvas.

Augusta mīlestības horoskops vīriešiem Dvīņiem iesaka vairāk komunicēt un izveidot pazīšanās. Tikai tā tu varēsi atrast savu otro pusīti un visbeidzot izveidot stipru laulību. Vairāki romantiski sakari ne pie kā nopietna Dvīņus nenovedīs, tie apdzisīs tikko kā sākušies.

Vēzis

2018. gada augusta mīlestības horoskops iesaka Vēzim sagādāt savai otrai pusītei patīkamu pārsteigumu. Jo jebkādi sīkumi, dāvanas un komplimenti spēj darīt brīnumus. Vientuļie Vēži augustā var satikt uzticamu cilvēku, ar kuru drīz apprecēsies. Daudziem Vēžiem augustā būs jāizšķiras ar mīļoto cilvēku. Šajā gadījumā klausi savai sirdij, nevis draugiem.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Vēzim rekomendē attiekties pret mīļoto bez aizdomām un neuzticības. Tu esi pārāk nedroša, tāpēc izdomā to, kā nav. Sievietes Vēži augustā nepaliks bez vīriešu uzmanības, jo viņu apburošo smaidu un maigo balss toni ir neiespējami aizmirst. Ja tu gribēsi atjaunot attiecības ar bijušo mīļoto, simt reižu padomā, vai tas dos vēlamo rezultātu.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Vēzim prognozē līdz šim nebijušus iespaidus attiecībās ar mīļoto sievieti. Ja tev jau ir partnere, tad jūsu sakars attīstīsies vētraini un interesanti. Augustā vīrietim Vēzim jābūt aktīvākam, lai iepazītos ar savu sapņu sievieti. Ja tu bez liekas kautrēšanās uzrunāsi viņu, tad starp jums izveidosies skaists romāns.

Lauva

2018. gada augusta mīlestības horoskops Lauvam sola vētrainu mēnesi jūtu un romantisko pārdzīvojumu jomā. Visi apkārt to vien darīs, kā runās par tavām brīnišķīgajām attiecībām ar mīļoto. Nevajag zvērēt mūžīgu mīlestību tam, ko tu uzskati vienkārši par draugu vai mīļāko. Nopietnām attiecībām augustā tu vēl neesi gatavs, tāpēc nesteidzini notikumus. Lauva bieži ironizēs attiecībā uz savu pārmērīgo iemīlēšanos.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Lauvai paredz jaunas attiecības un romantiskas iepazīšanās. Lai gan nav izslēgts, ka atjaunosi attiecības ar cilvēku, ar kuru biji kopā ilgu laiku. Sievietēm Lauvām augustā vajag savaldīt savu lepnību un ambīcijas, lai pašas sev nekaitētu. Dzīvo vairāk ar prātu, nevis ar emocijām, tad satiksi to vienīgo vīrieti, par kuru sen esi sapņojusi.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Lauvam prognozē neticamu izlēmību un pārliecību par sevi. Tu sarausi īslaicīgas un bezperspektīvas attiecības, bet pēc tam pievērsīsies vienai partnerei. Vīrietim Lauvam augustā vajag biežāk slavēt sabiedrībā mīļoto sievieti – tas vairos viņas pašvērtējumu.

Jaunava

Augusta mīlestības horoskops Jaunavai sola romantisku mēnesi, kad gribēsies ne tikai saņemt atzinību, bet arī pašam sniegt maigumu un rūpes mīļotajam cilvēkam. Patiesa mīlestība piepildīs tevi ar enerģiju un ticību, tāpēc pat parasti darbi sniegs prieku. Vientuļās Jaunavas var iepazīties ar cilvēku, ar kuru nākotnē nolems izveidot ģimeni. Galvenais – augustā vajag ņemt iniciatīvu savās rokās, lai nepalaistu garām mīlestību un sapratni.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Jaunavai iesaka būt patiesākai pret savu partneri. Pat nenozīmīgi meli vai patiesības slēpšana var draudēt ar jūsu attiecību izjukšanu. Ar viltīgiem trikiem Jaunava nesaglabās patiesas jūtas. Ja esi nolēmusi padalīties ar draudzenēm personiskās dzīves noslēpumos, tad nevajag stāstīt visu sīkākajās niansēs.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Jaunavai prognozē neviennozīmīgu mēnesi personiskās dzīves plānā. Tu tik ļoti esi noguris no pastāvīgās attiecību skaidrošanas, ka esi gatavs no strīdiem un konfliktiem aizbēgt uz pasaules malu. Vīrietim Jaunavai augustā iespējams flirts ārpus esošajām attiecībām, kā arī nopietna krāpšana, par kuru uzzinās otrā pusīte.

Svari

2018. gada augusta mīlestības horoskops Svariem iesaka biežāk sagādāt mīļotajam cilvēkam patīkamus pārsteigumus, pasniegt dāvanas un ienest spilgtas krāsas attiecībās. Mīlestību vajag būvēt, nevis slinkot. Tādā gadījumā jūtas neapdzisīs bet kļūs vēl stiprākas. Labas attiecības Svariem augustā nav iespējamas ar Vērsi, Aunu un Skorpionu, bet ar Ūdensvīru un Jaunavu iespējama mīlestība un laimīga laulība.

Augusta mīlestības horoskops sievietēm Svariem iesaka būt kaislīgām un atvērtām, nevis kautrēties, ja lieta attiecas uz personisko dzīvi. Liktenis tev sniedz daudz iespēju, lai tu satiktu savu sapņu vīrieti, bet tu viņu neievēro. Sievietēm Svariem ar partneri augustā var izcelties strīds saistībā ar viņa draugiem, ar kuriem viņš pavada daudz laika. Ja vēlies lieliski atpūsties kopā ar mīļoto cilvēku, tad dodieties tūrē pa Latvijas pilsētām.

Augusta mīlestības horoskops vīriešiem Svariem sola brīnišķīgas attiecības ar mīļoto sievieti, kā arī kopēju braucienu uz ārzemēm. Bet tikai ar noteikumu, ka jūs piekāpsieties viens otram un nestrīdēsieties par sīkumiem. Ņem vērā, ka glaimi un viltīgi triki no tavas puses augustā var pārvilkt svītru jūsu attiecībām.

Skorpions

2018. gada augusta mīlestības horoskops Skorpionam sola mēnesi, kad viņš nonāks romantisku jūtu un kaisles gūstā. Lai gan tu pats nesen par to sapņoji, tāpēc tagad izbaudi brīdi. Riskantas un azarta situācijas labāk izslēgt, ja Skorpions nevēlas sabojāt brīnišķīgās attiecības ar mīļoto cilvēku. Daudzi Skorpioni augustā izlems iestūrēt laulības ostā, kas būs labi pārdomāts lēmums.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Skorpionam iesaka būt mazāk greizsirdīgai uz savu partneri. Ja tu viņam uzticies, nerīko izsekošanu un nepārbaudi viņa telefona grāmatiņu. Oficiālai laulībai sieviete Skorpions augustā ir morāli “nobriedusi”, taču iet uz dzimtsarakstu nodaļu pagaidām nevēlas. Jebkuras bažas attiecībā uz mīlestību centies pārdzīvot vienatnē.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Skorpionam sola romantisku mēnesi, kad mīļotā pati atzīsies jūtās un, iespējams, izteiks piedāvājumu stāties laulībā. Vispār tu būsi septītajās debesīs no laimes. Kaisle virmos, bet temperamentu apslāpēt nebūs iespējams. Galvenais – vīrietim Skorpionam augustā nevajag padoties viltīgu sieviešu vilinājumam.

Strēlnieks

2018. gada augusta mīlestības horoskops Strēlniekam iesaka meklēt jaunus gājienus un oriģinālus paņēmienus personiskajā dzīvē. Ja tu darbojies pēc veciem principiem, tad arī negaidi, ka tavs liktenis kardināli mainīsies. Augusta vidū iespējama nejauša romantiska tikšanās, kas sagrozīs Strēlniekam galvu. Tev gribēsies ne tikai uzreiz atzīties mīlestībā, bet arī apprecēties. Galvenais – 2018. gadā kontrolē savas emocijas, bet no dienesta romāniem atturies.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Strēlniekam paredz tenkas aiz muguras. Iespējams, vaina tajā, ka tu pati pārāk daudz stāsti draudzenēm un kolēģēm par savu personisko dzīvi. Ceļojuma laikā tu piedzīvosi mīlestības dēku, kas paliks atmiņā uz daudziem gadiem. Sievietei Strēlniekam augustā vairākkārtīgi nāksies taisnoties mīļotā vīrieša priekšā. Viņš ir ļoti greizsirdīgs uz tavu darbu.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Strēlniekam neiesaka ieklausīties draugu padomos, ja jautājums ir par iemīļotās izvēli. Lai sirds pasaka tev, kas ir cienīgs tavas mīlestības un uzmanības, bet no kā labāk šķirties. Atklāsmes mīlestības jomā vīrietim Strēlniekam piešķirs pārliecību par sevi.

Mežāzis

2018. gada augusta mīlestības horoskops Mežāzim sola daudzas atzīšanās, randiņus un jūtu izpausmes. Kaisle plūdīs pāri malām, taču šajā mēnesī tai atradīsies pielietojums. Vientuļie Mežāži nonāks notikumu virpulī, kas dāvās viņiem mīlestību, jaunas izjūtas intīmajā dzīvē un laimīgus mirkļus. Augustā Mežāzim vajag būt piesardzīgam saskarsmē ar Vēzi, Skorpionu un Zivīm. Diez vai viņi izraisīs tavas simpātijas.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Mežāzim neiesaka apskaust draudzenes, kurām personiskajā dzīvē veicas labāk. Tev ir savs liktenis, taču slīgt bezdarbībā nevajag. Ņem un pirmā piezvani, uzraksti īsziņu vai uzaicini iepatikušos vīrieti uz tikšanos. Ja tev jau ir mīļotais, tad centies dažādot attiecības un biežāk sagādā viņam patīkamus pārsteigumus.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Mežāzim neiesaka būt pārāk stingram un konservatīvam attiecībā pret savu dzīvesbiedri. Tu gluži kā vecs večuks pastāvīgi šķendējies un piekasies mīļotajai sievietei. Mežāzim augustā vajag mazāk prasīt, bet vairāk darīt. Iemīļotā gaida no tevis rīcību, nevis viltus solījumus.

Ūdensvīrs

2018. gada augusta mīlestības horoskops Ūdensvīram sola brīnišķīgu mēnesi, kad viss veidosies tieši tā, kā tu sapņoji. Ja tev pa īstam patīk kāds cilvēks, tad nebaidies spert pirmo soli, lai iepazītos. Iniciatīva šajā gadījumā nav nosodāma, bet uzteicama. Augustā vairāku Ūdensvīru ģimenē ienāks mazulis. Ja tevi vēl nesaista laulības saites, tad ir vērts pievērst uzmanību tiem, kas dzimuši Skorpiona, Lauvas un Jaunavas zīmēs. No Zivīm un Vēršiem tev labāk izvairīties.

Augusta mīlestības horoskops sievietei Ūdensvīram sola vieglu flirtu un nevainīgu aizraušanos. Ja tas viss netraucē tev justies mierīgi, tad ej pa savu nosprausto ceļu. Augustā nevajag komandēt mīļoto cilvēku, citādi viņš apvainosies un saraus attiecības. Sievietei Ūdensvīram 2018. gadā vajag mazāk pievērst uzmanību tam, ko par viņas personisko dzīvi runā citi. Tu pati esi laba aktrise, tāpēc esi pārliecināta par sevi.

Augusta mīlestības horoskops vīrietim Ūdensvīram iesaka atzīties jūtās sievietei, pret kuru tās sen un patiesi izjūt. Nekautrējies un netaupi uz savu draudzeni. Vīrietim Ūdensvīram ieteicams organizēt kopēju braucienu pie dabas un romantisku ceļojumu.

Zivis

2018. gada augusta mīlestības horoskops Zivīm iesaka būt laipnākām un uzmanīgākām pret savu iemīļoto. Pirms izpildīt viņa vēlēšanās un iet viņa pavadā, padomā, vai tev tas vajadzīgs. Zivīm augustā vajag būt piekāpīgākām, ja lieta attiecas uz strīdu. Jebkuri konflikti, kas netiks nekavējoties atrisināti, 2018. gadā var izraisīt attiecību pārtraukšanu.

Augusta mīlestības horoskops sievietēm Zivīm rekomendē vairāk laika veltīt partnerim, nevis darbam. Ja jūs atradīsiet kopēju aizraušanos, tas abiem atnesīs labumu un priecīgus iespaidus. Vairākas Zivis augustā var iepazīties ar vīrieti, kas tām palīdzēs materiāli. Turies pie šīm attiecībām, taču 2018. gadā neaizmirsti paļauties uz to, ko saka tava intuīcija. Ja sievietes Zivis dzīvos tikai fantāzijās, tad diez vai izmantos likteņa dotās iespējas un satiks patiesu mīlestību.

Augusta mīlestības horoskops vīriešiem Zivīm prognozē romānu ar kolēģi. Ja esi morāli gatavs visam, ar ko saskarsies attiecībās, tad nemaini uzvedību. Uztver mierīgi niecīgus aizvainojumus un kritiku, ko paudīs tava iemīļotā. Taču – ja mīlas sakars sāks apgrūtināt Zivis, tad ir vērts to bez nožēlas saraut.