Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Veiksmes horoskops septembrim visām horoskopa zīmēm

Anna Bērziņa

2018. gada 23. augusts 13:21

3009
Veiksmes horoskops septembrim visām horoskopa zīmēm


Nemanot pienācis rudens, kad pēc aizvadītās vasaras cilvēki no atvaļinājumiem atgriežas savās darbavietās, un daudziem aktualizējas vēlme saņemt prāvāku atalgojumu un augstāku amatu. Kāds tad būs septembris ikvienam no mums karjeras un finanšu jomā? Uzzini šajā horoskopā!

 

Auns

2018.gada karjeras horoskops Aunam iesaka būt racionālākam un apdomīgākam pirms ķerties pie jaunām lietām. Mazi un garlaicīgi darbiņi arī nesīs labumu, tāpēc septembrī tos nevajag ignorēt. Aunam vajag radoši attiekties pret tiem jautājumiem, kurus viņš sen atlicis uz vēlāku laiku. 2018.gadā izmanto visu savu bagātīgo pieredzi un prasmes, lai izveidotu galvu reibinošu karjeru. Plānveidīgums problēmu risināšanā palīdzēs Aunam ieņemt cienījamu nišu ne tikai savā kolektīvā, bet arī sabiedrībā kopumā.

 

Septembra karjeras horoskops sievietei Aunam iesaka koncentrēties uz finanšu problēmām. Jo vairāk tu šomēnes paveiksi, jo vairāk naudas saņemsi. Nav jēgas krasi mainīt darbu, kā arī sākt sadarbību ar mazpazīstamām personām. Enerģētiskais lādiņš sievietei Aunam būs tik augsts, ka viņa spēs sasniegt daudz, kā arī vest sev līdzi domubiedrus.

 

Vīrietim Aunam septembrī nevajag koncentrēt uzmanību uz naudas grūtībām. Tās ir pārejošas, bet karjerai šis ir teicams mēnesis. Īpaši, ja tu jau esi morāli sagatavojies lielam izrāvienam profesionālajā sfērā.

 

Vērsis

2018.gada septembra karjeras horoskops Vērsim iesaka būt organizētam pat sīkumos, kā arī punktuālam un izpildīgam darbiniekam. Nevajag sasteigt termiņus un mainīt plānus, citādi tu nesasniegsi to, pēc kā tik cītīgi tiecies. Kompānijā, kurā tu strādā, septembrī iespējama štatu samazināšana vai vadības nomaiņa. Netērē naudu lietām, kas nav prioritāras. Finanses drīz būs nepieciešamas ģimenei, bērniem un braucienam.

 

Sievietēm Vēršiem septembrī būs pilnībā jānododas darbam, lai novērstu uzmanību no personiskajām problēmām. Priekšniecība būs ar tevi neapmierināta, taču tajā ir arī tava vaina. Esi uzmanīgāka un atbildīgāka – tad septembrī parādīsi sevi no labās puses. Lieliem pirkumiem septembris ir maz piemērots, bet par atpūtu kopā ar draugiem Vērsim nevajadzētu aizmirst.

 

Septembra karjeras horoskops vīrietim Vērsim iesaka būt praktiskākam un saprātīgākam pirkumos. Naudas tev nav daudz, tāpēc pataupi to perspektīvākām lietām un ģimenes pasākumiem. Gaidāmi tēriņi, kas saistīti ar vecāka gadagājuma radiniekiem. Septembrī Vērsim var izdoties veiksmīgi ieguldīt naudu, kā arī nodarboties ar jauniem, izdevīgiem projektiem.

 

Dvīņi

2018.gada karjeras horoskops Dvīņiem iesaka būt ekonomiskākam ar finansēm. Labāk krāt, nekā tērēt! Vēl jo vairāk tāpēc, ka tev jau ir daļa līdzekļu, kurus tu grasies ieguldīt biznesā. Tā arī rīkojies septembrī. Lai sasniegtu mērķus, Dvīņiem vajag strādāt, nenolaižot rokas. Uzņemies papildu darbu, nodarbojies ar dokumentāciju, kā arī veido sakarus. Galvenais – nekrīti izmisumā un esi pacietīgs.

 

Septembra karjeras horoskops sievietei Dvīņiem sola brīnišķīgu un auglīgu laiku, kad spēka un iespēju panākumiem būs daudz. Drosmīgi būvē nākotnes plānus, komunicē un sazvanies ar vajadzīgajiem cilvēkiem, kā arī neesi pieticīga savos profesionālajos plānos. Karjera mīl pārdrošos un neatlaidīgos! Ja sieviete Dvīņi septembrī ir nolēmusi mainīt profesiju, tad tas arī ir cienījams solis.

 

Vīrietim Dvīņiem septembrī vajag izvēlēties nodarbošanos, kas tuva sirdij, bet naudas problēmas atlikt malā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka tev jau ir uzkrāti līdzekļi, par kuriem var mierīgi izdzīvot un pat doties ceļojumā. Dāvanām mīļotajiem cilvēkiem vīrietim Dvīņiem ekonomēt nevajag. Kas attiecas uz karjeru, tad vispirms izveido rīcības bāzi un plānu.

 

Vēzis

2018.gada septembra horoskops Vēzim sola gan priekšniecības uzslavas, gan kritiku. Lai gan tu jau pats saproti, kur pieļāvi kļūdas, un kā strādāji pēdējā laikā. Septembrī Vēzim nāksies meklēt jaunu darbu vai stiprināt stāvokli jau “iesildītajā” vietā. Visas šīs kardinālās pārmaiņas un satricinājumi būtiski ietekmēs Vēža finansiālo un emocionālo stāvokli.

 

Septembra karjeras horoskops sievietei Vēzim iesaka gudri ieguldīt naudu, lai pēc tam bezbēdīgi dzīvotu daudzus mēnešus. Tikai netērē finanses bezjēdzīgiem pirkumiem, izklaidēm un nevajadzīgiem pasākumiem. Septembrī sievietei Vēzim nāksies pastiprināti pastrādāt, lai panāktu pienācīgu karjeras izaugsmi. Svarīgi, lai darbs nestu arī morālu gandarījumu.

 

Vīrietim Vēzim septembrī nepieciešams veidot izdevīgus sakarus ar cilvēkiem, no kuriem būs atkarīga viņa profesionālā nākotne. Tuvo cilvēku atbalsts būs vajadzīgs kā nekad agrāk. Starp citu, ja vīrietis Vēzis septembrī sāks nodarboties ar privāto biznesu, jau gada beigās gūs tajā panākumus. Par tavu devīzi šogad var kļūt šādi vārdi: “Radi, izgudro, mēģini!”

 

Lauva

2018.gada septembra karjeras horoskops Lauvam sola neprognozējamu, bet interesantu mēnesi darba, sasniegumu un finanšu ienākumu ziņā. Daudzas lietas aizies otrajā plānā, bet pie steidzamiem un oriģināliem projektiem tu ķersies ar prieku. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pēc atvaļinājuma Lauvam būs tāda spēku un enerģijas pārpilnība, lai strādātu dienu un nakti. Kolektīvā vajag uzvesties savaldīgāk, kā arī piedāvāt jaunus biznesa attīstības un reklāmas ceļus. Septembrī vadītājam Lauvam sekos visi, kas orientējušies uz uzvaru un kapitāla vairošanu.

 

Sievietei Lauvai septembrī nepieciešams nopietni aizdomāties par karjeru, lai nepalaistu garām iespēju realizēties kā personībai un profesionālei. Pacenties ar priekšniecību parunāt par algas paaugstinājumu un jaunu amatu. Septembris ir mēnesis, kad var ķerties klāt visam jaunajam, perspektīvajam un grandiozajam.

 

Septembra karjeras horoskops vīrietim Lauvam prognozē teicamu finanšu stāvokli. Tu atradīsi papildu darbu, tāpēc problēmas ar naudu neradīsies. Vīrietim Lauvam nevajag ķerties pie visa uzreiz, bet iemācīties nodalīt galveno no otršķirīgā. Septembrī ekonomijas nolūkā mazāk apmeklē bārus un restorānus.

 

Jaunava

2018.gada septembra karjeras horoskops iesaka Jaunavai neizlaist no redzesloka visas svarīgās profesionālās lietas. Ja rodas problēmas, risini tās nekavējoties. Ja septembrī gudri ieguldīsi naudu, tad jau drīz kļūsi par veiksmīgu un turīgu uzņēmēju. Jaunavas finanšu stāvoklis būs augstā līmenī, pateicoties prēmijai, izdevīgiem darījumiem un bagātajai pieredzei. 2018.gadā gaidi patīkamus pārsteigumus no dažādām pusēm un perspektīvus piedāvājumus no ārvalstu partneriem.

 

Sievietei Jaunavai septembrī būs grūti savest kārtībā savu materiālo stāvokli. Taču – ja tu liksi lietā visus savus talantus, pieredzi un racionālu pieeju, tad ātri vien nauda būs tavā maciņā un noguldījums privātajā kontā. Ja septembrī aizdomāsies par karjeras izaugsmi, tad pieturies pie stingriem principiem un meklē uzticamus kompanjonus. Kas attiecas uz pirkumiem, tad sieviete Jaunava var sevi iepriecināt ar jaunu tālruni vai moderniem aksesuāriem.

 

Septembra karjeras horoskops vīrietim Jaunava rekomendē iedziļināties jebkurā darbā, lai pierādītu savu profesionālismu un gūtu panākumus. Septembrī tu vari pat riskēt un nomainīt darbības sfēru, kā arī kopā ar draugiem ieguldīt naudu kopējā lietā.

 

Svari

2018.gada karjeras horoskops Svariem prognozē nepatikšanas darba kolektīvā, kas būs saistītas ar tenkām un attiecību skaidrošanu. Lai gan priekšnieks uzdos tev ne vienu vien atbildīgu projektu, par kuru var saņemt pienācīgu naudas summu. Problēmas septembrī tev var piezagties no tās puses, no kuras tu nebūsi gaidījis. Galvenais nepārdzīvot par finanšu nedienām un rūpīgi attiekties pret dokumentu parakstīšanu.

 

Sievietei Svariem septembrī sagribēsies pilnīgu brīvību un iespēju īstenot radošas ieceres, bet rutīna tās dzīs garlaicībā. Tikai šis mēnesis nav piemērots pārdomām un slinkumam, jo sievietēm Svariem ir grūts finanšu stāvoklis. Ja septembrī dosies iepirkties, tad pievērs uzmanību skaistai apakšveļai un modernām kurpēm. It īpaši, ja tavs mīļotais vīrietis sen devis mājienu par šādām erotiskām precēm.

 

Septembra karjeras horoskops vīrietim Svariem sola lielisku finanšu stāvokli. Tu varēsi atļauties šopingu, ceļojumu un pat jaunu mājokli. Ņem vērā, ka nauda septembrī var tikpat viegli aiziet, kā atnākusi. Ja vīrietis Svari ieguldīs daļu līdzekļu izdevīgā lietā, tad vēlāk tikai priecāsies par savu saprātīgo pieeju un racionalitāti.

 

Skorpions

2018.gada karjeras horoskops Skorpionam iesaka pietaupīt savu temperamentu un impulsivitāti personiskajai dzīvei. Darbā centies būt zemāk par zāli un klusāk par ūdeni. Tikai tā tu iegūsi to cilvēku labvēlību, ar kuriem tev ne vienu gadu vien nāksies strādāt kopā. Finanšu ziņā septembris Skorpionam būs ļoti veiksmīgs. Tu saņemsi tieši tādu naudas summu, ar kādu rēķinājies. Pateicoties pieredzei un profesionālismam, tev uzticēs interesantus projektus.

 

Septembra karjeras horoskops sievietei Skorpionam paredz ne pārāk labu finanšu stāvokli. Tērēt nāksies vairāk, nekā tu saņemsi. Iespējams, ka sievietei Skorpionam tēriņi būs saistīti ar mājas rūpēm, ģimeni un bērniem. Ja kaut ko izlemsi iegādāties, vispirms aprēķini savu budžetu. Septembrī tu vari aizņemties naudu no radiniekiem, kuri nesteidzinās ar tās atdošanu.

 

Vīrietim Skorpioniem septembrī nāksies ekonomēt uz visu, jo vajadzēs atdot parādus, kredītus bankā un veikt komunālos maksājumus. Ja tev ir parāds, pacenties septembrī to dzēst. Toties nākamajā mēnesī Skorpions jutīsies mierīgi – būs gan nauda, gan patīkami pirkumi.

 

Strēlnieks

2018.gada septembra karjeras horoskops Strēlniekam prognozē darbības veida maiņu vai pāriešanu citā darbā. Ja tu esi pārliecināts par saviem lēmumiem, nenogriezies no izvēlētā ceļa. Vairākiem Skorpioniem septembrī labāk iestāties kvalifikācijas paaugstināšanas kursos vai mācību iestādē. Sajūti sevi radošuma iedīgļus? Tad meklē profesiju, kas tev iet pie sirds, nevis augstas algas dēļ. Starp citu, 2018.gadā ar finansēm esi ekonomiskāks.

 

Sievietei Strēlniekam septembrī vajag izdarīt visu iespējamo, lai darbs dotu pienācīgus ienākumus, kā arī sniegtu morālu gandarījumu. Šis ir karjeras izaugsmei labvēlīgs mēnesis, tāpēc nevajag laist garām iespēju kļūt par veiksmīgu un autoritatīvu personu. Pirkumu jomā sieviete Strēlnieks septembrī var iegādāties kaut vērtīgu mājai un interjeram.

 

Septembra karjeras horoskops vīrietim Strēlniekam iesaka bez kavēšanās un šaubām ķerties pie jauna darba. Ja priekšniecība ievēros tavus centienus un meistarību, tad paaugstinās algu un iecels labā amatā. Taču vīrietim Strēlniekam par to nevajag stāstīt darba kolektīvā. Bez šaubām, kādam nepatiks tavi panākumi, priekšniecības atzinība un sasniegumi.

 

Mežāzis

2018.gada septembra karjeras horoskops Mežāzim sola ne mazums steidzamu rutīnas darbu. Pie visa ķeries ar aizrautību, tad arī panākumus sasniegsi ātrāk, nekā pārējie kolēģi. Bez konkurentu nenovīdības un skaudības neiztikt, taču Mežāzis spēs apiet asos stūrus saskarsmē. Ja septembrī tev parādīsies iespēja atpūsties, tad vislabāk organizē braucienu ārpus pilsētas vai uz citu valsti. Ar finansēm jautājumi risināsies ātri un viegli, taču daļu līdzekļu vajag iemest krājkasītē.

Septembra karjeras horoskops sievietei Mežāzim neiesaka neatlaidīgi censties iegūt augstāku amatu vai lielāku algu. Visam savs laiks, atceries to. Ja kolektīvā sieviete Mežāzis būs uzstājīga un ambicioza, tad diez vai saņems vēlamo karjerā. Savas personiskās problēmas šogad labāk uz darbu nenest. Tevi, protams, nenosodīs, bet arī nesapratīs.

 

Vīrietis Mežāzis septembrī var palielināt risku savā profesionālajā darbībā. Tikai ar naudas ieguldījumiem esi ārkārtīgi uzmanīgs, citādi zaudēsi visu, ko uzkrāji. Neiesaisties avantūrās un aizdomīgos projektos. Mežāžiem septembrī nevajag spēlēt kazino uz augstām likmēm.

 

Ūdensvīrs

2018.gada septembra karjeras horoskops iesaka Ūdensvīram stingri ievērot visus noteikumus un instrukcijas darba vietā. Citādi priekšniecība tevi ne tikai neuzslavēs, bet neizmaksās arī prēmiju. Noslīpē savas prasmes vai iegūsti jaunu profesiju. Septembrī Ūdensvīram ir visi ceļi vaļā, lai izveidotu karjeru un uzlabotu materiālo stāvokli. Tikai “ieslēdz” saprātu, lai nekļūdītos aprēķinos un neaizlaistu visus saņemtos līdzekļus “vējā”.

 

Sievietei Ūdensvīram septembrī būs ne mazums konkurentu un skauģu ceļā uz karjeru. Tu darīsi visu, lai nopelnītu naudu, bet situācija ne vienmēr izveidosies tavā labā. Lai septembrī sieviete Ūdensvīrs varētu gūt panākumus darbā vai personiskajā biznesā, nepieciešams izstrādāt skaidru rīcības taktiku. 2018.gadā var nedaudz riskēt – tad liels laimests vai peļņa ar procentiem būs tavās rokās.

 

Septembra karjeras horoskops vīrietim Ūdensvīram iesaka neiesaistīties šaubīgās avantūrās, kas saistītas ar finansēm. Risks nedos labumu, tikai zaudējumus. Septembrī iespējamas mahinācijas un saskarsme ar krāpniekiem. Bet – ja vīrietis Ūdensvīrs būs uzmanīgs savā darbībā, tad nonāks uzvarētāja pozīcijā.

 

Zivis

2018.gada septembra karjeras horoskops Zivīm rekomendē pirmajā vietā izvirzīt līdz galam nepaveiktos darbus, bet pēc ķerties pie jaunām lietām un projektiem. Tikai attiecies pret visu plānveidīgi un racionāli, citādi pieļausi daudz kļūdu. Galvenais, lai Zivis septembrī strādāti ne tikai naudas dēļ, bet gūtu no darba arī morālu gandarījumu. Ar kolēģiem un priekšniecību iespējas nelielas domstarpības svarīgos jautājumos. Orientējies uz pozitīvu saskarsmi ar lietišķajiem partneriem, tad sasniegsiet vēlamo rezultātu.

 

Septembra karjeras horoskops sievietei Zivīm neiesaka šaubīties par savām iespējām un talantiem. Ja sāksi pārliecināt apkārtējos par savu taisnību, tad diez vai iegūsi autoritāti un gūsi panākumus. Septembrī sievietei Zivīm jābūt uzmanīgām, parakstot ilgtermiņa projektus. Puse no tiem 2018.gadā izrādīsies bezperspektīvi.

 

Vīrietis Zivis septembrī var drosmīgi nodoties karjerai. Vēl jo vairāk tāpēc, ka tev ir ne tikai spēki un vēlēšanās, bet arī uzkrāti līdzekļi. Nevajag septembrī ekonomēt uz dāvanām tuviem cilvēkiem. Ja Zivis neignorēs pat mazus darbiņus, tad uz ilgu laiku nostiprinās savu finanšu stāvokli.

 

Avots: “astroruk.ru”