Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Horoskopi septembrim. Kādu pirmo rudens mēnesi pareģo astrologi?

Anna Bērziņa

2018. gada 1. septembris 19:52

824
Horoskopi septembrim. Kādu pirmo rudens mēnesi pareģo astrologi?

Nemanot ir pienācis pirmais rudens mēnesis – ražas laiks. Vasarā daudziem no mums ir bijuši spilgti piedzīvojumi un patīkamas jaunas iepazīšanās. Daļa cilvēku ir piedzīvojuši sāpīgas šķiršanās, bet citi – tieši otrādi – atraduši savu otro pusīti. Ja tev vasarā tomēr nav izdevies satikt savu sirdsāķīti, nebēdājies, arī septembrī var palaimēties iepazīties ar liktenīgo cilvēku. Kāds tad būs šis mēnesis mīlestības frontē ikvienam no mums? Uzzini šajā horoskopā!

 

Auns

2018.gada septembra mīlestības horoskops Aunam paredz brīnišķīgu mēnesi, kurā atradīsies vieta, lai saderinātos un sarīkotu krāšņas kāzas. Ja tu sen gribēji iestādīt koku, dzemdēt dēlu un uzbūvēt māju, tad šis laiks ir pienācis. Vientuļie Auni iemīlēsies no pirmā acu uzmetiena, kas kļūs par sākumu stiprām attiecībām. Ar kādu būs jāšķiras, kas būs mokoši sāpīgi. Taču dzīve turpinās, bet īsta mīlestība nemirst.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Aunam sola ne mazums patīkamu tikšanos un romantisku randiņu. Nedomā, ka mīlestība gājusi tev ar līkumu, jo blakus ir cilvēks, kas sen tevi dievina. Septembrī paskaties apkārt un izdari attiecīgus secinājumus. Šis mēnesis ir labvēlīgs mēnesis sievietēm Auniem, kas sapņo ieņemt bērnu.

 

Septembra mīlestības horoskops vīrietim Aunam iesaka būt viedākam attiecībā pret otro pusīti. Jūs bieži strīdaties par niekiem, kā arī apvainojaties un piekasieties viens otram. Vīrietis Auns septembrī pa īstam leposies ar savas izredzētās sasniegumiem un karjeru. Ja tu sen gribēji parunāt par kopīgu dzīvošanu, lai arī nereģistrētā laulībā, tad septembrī nekautrējies izteikt šādu piedāvājumu.

 

Vērsis

2018.gada septembra mīlestības horoskops Vērsim neiesaka atgriezties pie bijušā iemīļotā. Diez vai jums izdosies iekāpt vienā un tajā pašā upē divreiz. Pret izredzēto izturies atklāti, lai nebūtu aizdomu un sirdsapziņas pārmetumu. Ja Vērsis septembrī nerīkosies pārāk egoistiski un ambiciozi, tad saglabās siltas un patiesas attiecības ar mīļoto cilvēku. Kontrolē katru vārdu un darbību, citādi visu uzreiz sabojāsi.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Vērsim iesaka dažkārt ieklausīties vecāko ģimenes locekļu padomos. Ja viņi neatbalsta tavu izredzētā izvēli, tad labāk laikus noskaidro, kāds ir iebildumu cēlonis. Vērša personiskajā dzīvē septembrī var notikt spilgtas pārmaiņas – no kāzām līdz bērna piedzimšanai.

 

Septembra mīlestības horoskops vīrietim Vērsim prognozē liktenīgu tikšanos, kā arī saderināšanos vai šķiršanos. Pārmaiņu un notikumu personiskajā dzīvē būs ļoti daudz, bet tev pret visu vajag attiekties ar sapratni un pacietību. Problēmas, kas radīsies septembrī, vajag risināt kopā ar mīļoto cilvēku, it īpaši, ja tās attiecas uz grūtniecību vai pārcelšanos uz citu mājokli.

 

Dvīņi

2018.gada septembra mīlestības horoskops Dvīņiem sola negaidītu atzīšanos jūtās no cilvēka, no kura tu sen sapņoji to dzirdēt. Septembrī tev būs jāizvēlas starp diviem pielūdzējiem, kas ir vienlīdz dārgi. Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību tiem, kas dzimuši kādā no Uguns zīmēm. Viņi ir cienīgi pielūdzēji un dāsni aplidotāji. 2018.gadā tu vari atkal satikt cilvēku, kuru kādreiz mīlēji.

Septembra mīlestības horoskops sievietēm Dvīņiem prognozē galvu reibinošus panākumus pie vīriešiem. Jāmin, ka tie būs ne tikai turīgi džentlmeņi, bet arī īsti alfonsi. Ja ir iespēja, tad septembrī biežāk lūdz padomu draudzenei attiecībā uz izredzētajiem. Ja viņa nav skaudīga būtne, tad pateiks sievietei Dvīņiem, kuru kavalieri labāk izvēlēties.

 

Septembra mīlestības horoskops vīriešiem Dvīņiem iesaka dāsni apveltīt izredzēto ne tikai ar dāvanām, bet arī ar skaistiem un glaimojošiem vārdiem. Vēl jo vairāk tāpēc, ka sievietes mīl ar ausīm. Bet par rīcību attiecībā pret partneri vīriešiem Dvīņiem aizmirst nevajag. Neizpildīti solījumi septembrī var izraisīt to, ka partnere zaudēs tev uzticību un galu galā aizies.

 

Vēzis

2018.gada septembra mīlestības horoskops Vēzim neiesaka jūtas izvirzīt augstāk par visu dzīvē. Palūkojies uz cilvēkiem sev apkārt, un, iespējams, starp viņiem atradīsi mīlošu un uzticamu cilvēku. Tavas prasības pret mīlas attiecībām ir visnotaļ augstas, bet septembrī nāksies nolaisties no debesīm uz zemes. Ja Vēži dzīsies pēc ideāla, tad paliks vientulībā. Mēneša beigās gaidāms kaislīgs romāns, kas dāvās tev daudz emociju un iespaidu.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Vēzim iesaka sagādāt izredzētajam patīkamu pārsteigumu. Tas var būt gan kopējs brauciens uz ārzemēm, gan romantiskas vakariņas sveču gaismā. Biežāk palieciet divvientulībā, bet nevis, lai skaidrotu attiecības, bet gan izbaudītu vēl vienu medus mēnesi. Septembrī no Vēža būs atkarīgs, vai viņa personiskā dzīve būs laimīga, vai arī paliks bez pārmaiņām.

 

Septembra mīlestības horoskops vīrietim Vēzim iesaka pašam izlemt, kas viņš ir mīļotajai sievietei – cēlsirdīgs bruņinieks vai vieglprātīgs kavalieris. Randiņu laikā mazāk domā par darba problēmām, bet vairāk pievērs uzmanību savai sirds dāmai. Septembrī Vēzis būs tik šarmants un galants, kā nekad.

 

Lauva

2018.gada septembra mīlestības horoskops Lauvam iesaka būt dāsnam un cēlsirdīgam kā Robinam Hudam. Tavs izredzētais gaida ne tikai kaislīgas atzīšanās un dedzīgus apskāvienus, bet arī jaukus pārsteigumus, dāvanas un iziešanu sabiedrībā. Pastāv iespēja, ka septembrī Lauva saskarsies ar sāncensi. Tikai nevajag rīkot greizsirdības scēnas un izaicināt viņu uz dueli. Pamēģini sākumā noskaidrot, kā mīļotais cilvēks attiecas pret tevi, un kuram par labu plāno izdarīt izvēli.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Lauvai prognozē problēmas mīlas lietās. Iespējams, ka attiecības ar mīļoto vīrieti kļuvušas vēsākas, bet pretenzijas vienam pret otru - lielākas. Sievietei Lauvai nevajag visu nocirst kā ar nazi. Izrādi gudrību un mazliet viltības. Tavos spēkos ir izdarīt visu, lai izredzētais neaizietu, bet no jauna iedegtos mīlestībā pret tevi. Nedaudz mainot savu ārējo tēlu, Lauvene kļūs vēl pievilcīgāka.

 

Septembra mīlestības horoskops vīrietim Lauvam neiesaka izraisīt savas partneres greizsirdību. Tu pat nespēj iedomāties, kādā veidā var izvērsties šī situācija. Ja vīrietis Lauva sāks uzstāt uz savām tiesībām, tad iemīļotā diez vai paliks ar viņu pat draudzīgās attiecībās.

 

Jaunava

2018.gada septembra mīlestības horoskops Jaunavai iesaka nepalaist garām savu iespēju atrast laimi. Ja tev vēl nav otrās pusītes, tad šomēnes tu vari negaidīti to satikt. Jaunavai ar pilnu atbildību vajag attiekties pret lēmuma pieņemšanu attiecībā uz nereģistrētu vai oficiālu laulību. Ja tu septembrī esi gatavs krasi mainīt personisko dzīvi, tad nemeklē padomdevējus. Tikai neaizmirsti par veciem un cēlsirdīgiem aplidošanas veidiem, kuri stiprina jūtas.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Jaunavai iesaka vispirms labi iepazīt vīrieti, bet tikai pēc tam būvēt saistībā ar viņu ilgtermiņa plānus. Ja starp jums ir patiesas jūtas, tās nekur nepazudīs. Daudzām sievietēm Jaunavām nāksies izdarīt nopietnu izvēli – izredzētais vai darbs. Taču ņem vērā – otras iespējas satikt mīļotu cilvēku var arī nebūt.

 

Septembra mīlestības horoskops vīrietim Jaunavai prognozē biežu attiecību skaidrošanu ar iemīļoto. Tu tik ļoti nogursi no tukšām sarunām un morāla spiediena, ka nolemsi palikt lepnā vientulībā. Septembrī vīrietis Jaunava kļūs pārāk greizsirdīgs un aizdomīgs. Mēneša beigās gaidāmas romantiskas tikšanās.

 

Svari

2018.gada septembra mīlestības horoskops Svariem paredz vilšanos un aizvainojumus attiecībās ar izredzēto. Ja tu pats iekšēji nemainīsies, situācija tikai pasliktināsies. Mīļotais cilvēks bieži paudīs neapmierinātību saistībā ar tavu aizņemtību darbā. Septembrī Svariem vajag kļūt romantiskākiem un maigākiem, kā arī biežāk kopā ar mīļoto apmeklēt kino vai teātri. Meklē savu otro pusīti starp tiem, kas dzimuši kādā no Uguns zīmēm, bet Skorpionam, Mežāzim un Jaunavai vajag iet ar līkumu.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietēm Svariem sola sarežģījumus attiecībās ar izredzēto. Viņš sāks tevi komandēt un kritizēt svešu cilvēku klātbūtnē. Septembrī sievietes Svari pastāvīgi būs greizsirdīgas uz mīļoto cilvēku bez īpaša iemesla. Esi pārliecinātāka par sevi un atrodi sev kādu hobiju. Tas palīdzēs sievietēm Svariem novirzīt domas no personiskajām problēmām un kļūt izlēmīgākām.

 

Septembra mīlestības horoskops vīriešiem Svariem iesaka pārtapt no piekāpīga kavaliera par cēlsirdīgu bruņinieku. Izredzētā gaida no tevis drosmīgu rīcību un, iespējams, piedāvājumu stāties oficiālā laulībā. Ja vīrietis Svari septembrī ir morāli gatavs precēties, tad nevajag ar šo jautājumu vilcināties.

 

Skorpions

Septembra mīlestības horoskops Skorpionam sola liktenīgu tikšanos. Iespējams, ka mīļoto cilvēku tu jau sen pazīsti, tikai līdz šim nespēji iedomāties, ka saistīsi ar viņu dzīvi. Ja septembrī Skorpions palaidīs garām iespēju izveidot stipras attiecības, tad drīzumā ģimeni neizdosies izveidot. Vientuļajiem Skorpioniem vislabāk izveidot pazīšanos ar pretējā dzimuma pārstāvjiem sporta zālē vai masu pasākumos.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Skorpionam neiesaka gaidīt, kad pie viņas loga atjās princis baltā zirgā. Tev vajag rīkoties pašai, kā arī kardināli mainīt savu ārējo tēlu. Iespējams, ka sievietei Skorpionam nāksies pilnībā nomainīt savu garderobi, no blondīnes kļūt par bruneti, kā arī iegādāties velotrenažieri, lai iegūtu slaidākas ķermeņa aprises.

 

Septembra mīlestības horoskops vīrietim Skorpionam prognozē īstu nervu spriedzi attiecībās ar partneri. Viņa būs ārkārtīgi greizsirdīga uz taviem draugiem un darbu, kas tevi galīgi nomocīs. Lai gan arī vīrietim Skorpionam vajag pārskatīt savus uzskatus par personisko dzīvi. Varbūt ir pienācis laiks šķirties no vecpuiša statusa?

 

Strēlnieks

2018.gada septembra mīlestības horoskops Strēlniekam sola brīnišķīgas izredzes mīlestības jomā, kuras nevajadzētu laist garām. Ja tu nodarbosies tikai ar karjeru, tā arī paliksi viens. Strēlnieks var satikt cilvēku, kas citos visvairāk ciena punktualitāti. Ja tev piemīt šāda īpašība, tad starp jums izveidosies brīnišķīgas attiecības. Strēlnieku gaida romantiska tikšanās ar partneri no ārzemēm.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Strēlniekam prognozē grūtu izvēli starp diviem kavalieriem. Izej šo pārbaudījumu ar godu un pacenties uzvesties taktiski. Septembrī draudzene tev uzticēs savu mīlestības noslēpumu. Izredzētais pastāvīgi būs greizsirdīgs uz sievietes Strēlnieka pielūdzējiem, kas pulcēsies pie viņas mājas ar rožu pušķiem rokās. Nu ko lai dara, ja tu esi tik pievilcīga?

 

Septembra mīlestības horoskops vīrietim Strēlniekam iesaka demonstrēt mīļotajai sava rakstura stiprākās puses. Piemēram, izlēmību, pārliecinātību un nesavtību. Tikai neattiecies pret partneri kā īpašnieks. Vīrietim Strēlniekam vajag cienīt tā cilvēka viedokli un izvēli, kuru viņš mīl.

 

Mežāzis

2018.gada septembra mīlestības horoskops Mežāzim prognozē neatbildētas jūtas, kas izraisīs vieglu depresiju un apātiju. Nenokar degunu, jo ne viss izdodas tieši tā, kā gribētos. Ja situācija nonāks galīgā strupceļā, vērsies pēc padomiem pie tuviniekiem. Septembrī Mežāzim vajag pilnībā nodoties darbam vai arī kaut kur aizbraukt, lai abstrahētos no problēmām mīlas frontē. Veiksmīgi veidosies Mežāža iepazīšanās ar Ūdensvīru un Jaunavu.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Mežāzim neiesaka izrādīt savas līdera dotības un komandējošu toni attiecībās ar partneri. Vīriešiem nepatīk, kad viņus pārvalda kā marionetes. Ja septembrī sieviete Mežāzis būs gudra un pacietīga, tad apmaiņā saņems cieņu un mīlestību no tā cilvēka, kas viņai iepaticies. Ideāla satikšanās vieta Mežāzim var būt uz jahtas vai jūras piekrastē.

 

Septembra mīlestības horoskops vīrietim Mežāzim sola negaidītu pavērsienu personiskajās attiecībās. Tu kļūsi tik asprātīgs un šarmants, ka no pielūdzējām nevarēs atkauties. Septembrī nesēdi mājās, bet biežāk apmeklē ballītes, pasākumus, iepazīstieties ar cilvēkiem.

 

Ūdensvīrs

Septembra mīlestības horoskops Ūdensvīram iesaka būt atvērtākam un drosmīgākam, atzīstoties mīlestībā. Ja cilvēks tev sen un patiešām patīk, tad dari visu, lai būtu viņam blakus. Septembrī nevajag slēpt sevī vēlmes un jūtas, bet atklāti tās paust. Iepazīšanās var pāraugt mīlestībā ar Uguns stihijas zodiaka zīmēm.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietei Ūdensvīram rekomendē biežāk ieklausīties tajā, ko runā un iesaka izredzētais. Tu taču iemīlēji viņu par lielisko raksturu un prātu, ne tikai patīkamā izskata dēļ. Ja sieviete Ūdensvīrs septembrī pārāk uzstājīgi centīsies pēc līderības attiecībās, tad paliks lepnā vientulībā. Intīmajā tuvībā nevajag baidīties no eksperimentiem un kļūt atbrīvotākai.

 

Septembra horoskops vīrietim Ūdensvīram sola ne mazums grūtību ceļā uz harmoniskām attiecībām ar izredzēto. Viņa apsūdzēs tevi despotiskumā un nesavaldībā. Ja vīrietim Ūdensvīram septembrī izdosies pārliecināt iemīļoto, ka tas tā nav, vai mainīties pašam, tad savienība solās būt stipra un ilga. Lai gan kā zināms, nekas nav mūžīgs šai pasaulē.

 

Zivis

2018.gada septembra mīlestības horoskops Zivīm sola kardinālas izmaiņas personiskajā dzīvē. Ja tu sen sapņoji satikt cilvēku, ar kuru būtu gatavs saistīt savu dzīvi, tad rudens sākumā tas var notikt. Pat nedomājot, Zivis kopā ar izredzēto dosies uz dzimtsarakstu nodaļu un uzrakstīs pieteikumu laulības reģistrācijai. Tiem, kas jau laimīgi dzīvo kopā, parādīsies vēlme ieviest dažādību attiecībās. Zivīm vajag kļūt kaislīgākām un azartiskākām, lai septembrī pievērstu lielāku mīļotā cilvēka uzmanību.

 

Septembra mīlestības horoskops sievietēm Zivīm neiesaka pārmērīgi daudz laika veltīt personiskajām problēmām. Tās neizzudīs, ja tu pastāvīgi apspriedīsi tās partneri. Nepieciešams rīkoties, izrādīt iniciatīvu un ieviest attiecībās romantiku. Tad Zivis var rēķināties ar svaigumu attiecībās un ciešu savienību. Mēneša beigās iespējams romāns ar kolēģi.

 

Septembra mīlestības horoskops vīriešiem Zivīm paredz, ka izredzētā viņiem daudz piekasīsies un paudīs neapmierinātību. Viņai šķitīs, ka tu esi pārāk sīkumains, mīkstmiesīgs un noslēgts. Vīrietim Zivīm septembrī nevajag rīkot attiecību skaidrošanu, bet pašam pieņemt lēmumu par turpmākajām attiecībām ar mīļoto.

 

Avots: “Astroruk”