Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Kas noteikti jāizdara šoruden? Astrologu ieteikumi

Anna Bērziņa

2018. gada 20. septembris 18:42

1945
Kas noteikti jāizdara šoruden? Astrologu ieteikumi

Lai gan vasara beigusies, arī rudenī laiku var pavadīt jautri un noderīgi. Lai šie trīs mēneši neaizritētu veltīgi, uzzini, ko astrologi iesaka izdarīt katrai zodiaka zīme.

Rudens nav tikai skumju un vīstošas dabas laiks. Daudzi dzejnieki to apdziedājuši savos darbos un ne jau velti. Tieši rudenī vari iedvesmoties kaut kam jaunam, piepildīt senas vēlēšanās un sapņus.


Auns 

Reizēm Aunam vairāk par visu pietrūkst miera. Rudenī vari rast harmoniju ar dabu, dodoties uz mežu. Baudi noskaņu un izjūti rudens vibrācijas. Pastaigai labāk izvēlies saulainu laiku, citādi laba noskaņojuma vietā vari nonākt gultā ar saaukstēšanos. 


Vērsis 

Vērsim patīk viņa mājas un komforts. Tāpēc rudenī viņam neviens netraucēs ietīties siltā pledā un pavadīt vairākus rudens vakarus mājās, malkojot kakao vai vīnu atkarībā no noskaņojuma. Vērsim arī vēlams tikties ar ģimenes locekļiem vai vienkārši pavadīt laiku vienatnē, veroties uz rudenīgo aivanu aiz loga. 

 Dvīņi 


Aktīvajiem Dvīņiem būs diezgan grūti atvadīties no jautrajām vasaras dienām. Tomēr septembra sākumā viņiem vēl būs iespēja izpeldēties upē vai ezerā. Noteikti uzaicini līdzi draugus, lai labi pavadītu laiku, jo siltums mūs atkal lutinās ne tik ātri. Ja laikapstākļi peldēties neļauj, var sarīkot pikniku pie dabas krūts. Neaizmirsti avotiņā pasmelt ūdeni, ko vēlāk varēsi baudīt mājās. 


Vēzis 


Vēži, kā zināms, ir romantiskas būtnes. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem patiks pastaigas rudenīgajā mežā. Un lietus Vēzim nepavisam netraucē! Šajā sezonā tam varēsi veltīt laiku ne reizi vien, galvenais, neaizmirsti paņemt līdzi lietussargu un uzvilkt gumijas zābakus, lai nenāktos nožēlot, ka esi saaukstējies. 


Lauva 


Lauvas kā īsteni aktīvas atpūtas piekritēji varēs doties pārgājienā kopā ar draugiem. Šajā gadalaikā vari noorganizēt pikniku dabā, sēņot un vākt ārstniecības augus vai pat lasīt dzērvenes, kas aukstajā gadalaikā noderēs gan pašam, gan ģimenei. 


Jaunava 


Jaunavas grūti nosaukt par romantiķiem, tāpēc viņām rudenī astrologi iesaka vairāk laika veltīt, lai iepirktos jaunajai sezonai. Mēģini radīt savu ideālo tēlu, ar kura palīdzību pievērsīsi pretējā dzimuma uzmanību, pārsteigt otro pusīti vai pat atrast īstu mīlestību. 


Svari 

Rudenī svarīgi palutināt sevi un ģimeni ar tradicionāliem rudens ēdieniem. Pīrāgi vai sacepumi ar sēnēm vai ķirbi, ābolu šarlote – lūk, labākie cienasti tev un taviem viesiem. Lai šī gada atlikušie mēneši būtu veiksmīgi, gatavojot ēdienu un mielojoties, atceries senus ticējumus un rituālus veiksmes piesaistīšanai. 


Skorpions 

Spilgtajiem Skorpioniem diez vai patīk dabas norieta mēneši. Tāpēc astrologi iesaka savlaicīgi sakārtot ceļasomas un doties atvaļinājumā uz kādu siltāku zemi. Vari ceļot gan kopā ar draugiem, gan lepnā vientulībā. Ja atvaļinājumā nekādi nevari aizbraukt, izplāno nelielu braucienu brīvdienās – kaut vai uz kaimiņu pilsētu vai kādu tuvāku kūrortu. 


Strēlnieks 

Strēlnieki paliek bērni arī pieaugušā vecumā. Tāpēc rudenī jāatceras par vienu no mīļākajām bērnības nodarbēm un jāpavizinās karuselī, jo ziemā tādas iespējas nebūs. Turklāt rudenī Strēlniekiem lieliski izdosies atklāt kādu jaunu sava talanta šķautni, kas nākotnē, iespējams, palīdzēs kļūt par slavenību nākotnē. 


Mežāzis 


Mežāžiem zvaigžņu tulki iesaka nodoties daudziem neierastai nodarbei – ziemas krājumu konservēšanai. Iespējams, ar pirmo mēģinājumu neizdosies šedevrs, bet neparastā laika pavadīšana paliks atmiņā uz ilgu laiku. Astrologi apgalvo, ka Mežāzim nāks par labu jebkuras pārmaiņas, jo šo zodiaka zīmi 2018. gada rudenī gaida veiksme. 


Ūdensvīrs 


Rudens ir piemērotākais laiks, lai aizdomātos par tālāko dzīvi un to, kādas pārmaiņas tajā vēlētos redzēt. Astrologi Ūdensvīriem iesaka pavadīt kādu laiku vienatnē, lai apdomātu savu īsteno aicinājumu. Iespējams, tieši šajā gadalaikā izdosies īstenot pozitīvas pārmaiņas.


Zivis 


Zivīm, kā pašām romantiskākajām un radošākajām būtnēm zodiakā, ieteicams ķert iedvesmo un izpausties radošā darbībā. Kāds var uzrakstīt skaistu dzejoli, cits uzgleznos burvīgu rudens ainavu, vēl kādam izdosies satriecošas fotogrāfijas. Jebkurā gadījumā šis laiks ilgi paliks atmiņā! 


Sagatavots pēc "Dailyhoro"