Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Astrologi iepriecina piecas horoskopa zīmes. Jums oktobrī veiksies mīlestībā!

Anna Bērziņa

2018. gada 24. septembris 20:43

805
Astrologi iepriecina piecas horoskopa zīmes. Jums oktobrī veiksies mīlestībā!

Skaisto lapu mēnesī oktobrī mīlestības lietas būs sarežģītas, bet vairākām zodiaka zīmēm ir lielāka iespēja atrast otro pusīti, ar kuru gribēsies dzīvot ilgi un laimīgi, nekā citām.

Tas nebūt nenozīmē, ka pārējās zīmēs dzimušie būs nelaimīgi – vienkārši viņiem ceļā uz laimi var nākties pārvarēt vairāk šķēršļu nekā pieciem veiksminiekiem.

Dvīņi
Dvīņu zīmē dzimušie, var teikt, nekad neapstājas pusceļā: ja viņi nolēmuši būt laimīgi, tad tādi arī kļūs. Tieši tāpēc Dvīņiem oktobrī jābūt gataviem satikt cilvēku, kurš padarīs viņu dzīvi īpaši skaistu un laimīgu.

Var rasties iespaids, ka satiktais cilvēks nav sevišķi piemērs rakstura ziņā, bet tā tas būs tikai no pirmā acu uzmetiena.

Zvaigznes liecina, ka tava nākotne, iespējamā otrā pusīte, var nebūt saistīta ar tavu pašreizējo paziņu loku. Tev ir vērts ielaist savā dzīvē cilvēkus, kuriem tu patiesi interesē, bet liktenis visu saliks savās vietās.

Auns
Ilgstoši mēģinājumi mainīt dzīvi uz labo pusi Aunam oktobrī būs veiksmīgi. Tieši oktobrī tu varēsi panākt, ka cilvēks, kuram tu jau sen gribi iepatikties, ne tikai pievērsīs tev uzmanību, bet pats piedāvās draudzību.

Nebaidies no krasām kustībām un droši uzaicini iespējamo otro pusīti uz randiņu, kino, pastaigāties, vienalga, kurp, galvenais – nepalaid garām šo brīdi.

Otrais mēģinājums var neizdoties tik ātri. Viss būs atkarīgs tikai no tevis – vēlēšanās, laika, no tā, vai esi gatavs nopietnām attiecībām.

Zivis
Zivis gaida ļoti piesātināts oktobris, jo iespējamas pat vairākas satikšanās, kas nesīs visdažādākās emocijas. Ja būsi vērīgs, lai ieskatītos cilvēkam dvēselē, ne tikai priecātos par ārējo tēlu, spēsi atrast tieši to, kas padarīs tavu dzīvi vēl skaistāku un laimīgāku.

Jebkurā gadījumā tev oktobrī būs jāizvēlas, jo, ļoti iespējams, iepazīsies ar cilvēku, ar kuru gribēsi pavadīt visu dzīvi. Tikpat liela ir iespēja, ka tava izvēle būs pareiza. Viss pārējais arī būs atkarīgs tikai no tevis, galvenais, lai jūtas ir patiesas un jūs viens otru patiesi cieniet.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri oktobrī var beidzot piedzīvot ilgi gaidīto tikšanos. Nekad nevar zināt, kad un kur satiksi mīlestību, bet šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jāzina: ja veidosi attiecības oktobrī, tad, visticamāk, ar cilvēku, kuru pazīsti jau sen.

Ūdensvīram svarīgi nepalaist garām iespēju spert pirmo soli, paieties pretī savai otrajai pusītei, dot zīmi, ja tādas ir tavas jūtas.

Oktobris tevi var padarīt par vienu no laimīgākajiem cilvēkiem pasaulē, jo tu taču tiešām gribēji satikt savu cilvēku, un beidzot tas ir noticis!

Skorpions
Skorpioniem oktobris būs ģimenes dzīvē laimīgs mēnesis. Sāc jau krāt emocijas, idejas un gaidi mirkli, kad pie apvāršņa parādīsies iespējamā otrā pusīte.

Neatkarīgi no tā, vai esi puisis, vai meitene – atbildība par attiecību izdošanos šoreiz būs tavās rokās.

Tāda nostāja palīdzēs ātrāk sasniegt vēlamo rezultātu un izveidot ne tikai stipru ģimeni (nākotnē), bet arī ciešas attiecības to sākuma posmā.

Lai kā veidotos tava dzīve, tu vari izdarīt pa prātam sev un notvert laimīgo mirkli. 

(Sagatavots pēc “Tayni-Miro”)