Laša tartars
Recepti iesaka šefpavārs Normunds Baranovskis. Lai labi garšo!
LAŠA TARTARS
Sastāvdaļas:
Laša fileja (bez ādas un asakām) – 180 g
Šalotes sīpols – 30 g
Sāls un pipari – 4 g katrs
Olīveļļa I Love Eco – 5 g
Grieķu jogurts Valmiera (0%) – 60 g
Avokado – 250 g (tīrsvars)
Laima sula – 6 g
Čili – 2 g
Paipalu olas – 4 gab (30 g)
Sausmaizītes Finn Crisp – 40 g
Pagatavošana:
Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu, sāli, piparus. Sakapā šalotes sīpolus un sajauc kopā ar lasi. Attīra avokado un sagriež mazos kubiņos, pievienojot laima sulu, sāli un čili. Novāra paipalu olas precīzi 2 minūtes un 30 sekundes vārošā ūdenī. Olas atdzesē un nomizo, tad pārgriež uz pusēm. Porcijas kārto, liekot jogurtu, laša tartaru, avokado, paipalu olu pusītes un sausmaizītes.
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19