Piecu pārslu putra ar ceptiem banāniem
Recepti iesaka šefpavārs Normunds Baranovskis. Lai labi garšo!
PIECU PĀRSLU PUTRA AR CEPTIEM BANĀNIEM
Sastāvdaļas:
Piecu graudu pārslas Dobele – 80 g
Auzu, rīsu dzēriens vai vājpiens (0,5%) – 300 ml
Banāns – 1 gab (130 g)
Olīveļļa De Cecco Bio – 8 g
Pagatavošana:
Vidēja karstumā vāra putru, pievienojot pārslas ar pienu, rīsu vai auzu dzērienu. Pārslas vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzņem mitrumu. Apmaisa un kārto traukos. Paralēli tam sagriež banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses. Kad banāni gatavi, tos kārto uz putras. Turklāt – ja putras gatavošanā tiks izmantots auzu piens, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas.
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19