Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Horoskops oktobrim. Cik krāsainu rudeni zvaigznes sola visām zodiaka zīmēm?

Anna Bērziņa

2018. gada 30. septembris 18:11

3859
Horoskops oktobrim. Cik krāsainu rudeni zvaigznes sola visām zodiaka zīmēm?

2018.gada oktobra horoskops prognozē neticamus panākumus visās dzīvēs jomās. Tev vajag palīdzēt tuviem cilvēkiem, iet mācīties un nostiprināt savu materiālo stāvokli. Galvenais – neaizmirsti par savu garīgo attīstību un sociālo izaugsmi. Oktobrī filozofiski attiecies pret visām dzīves peripetijām, tad arī problēmas ievērojami samazināsies.

Oktobra vidū iespējamas garastāvokļa svārstības, kā arī šķēršļi ceļā uz mērķi. Daudzas neparedzamas situācijas izsitīs tevi no ierastajām sliedēm, bet tas būs uz laiku. Iespējami konflikti un neviennozīmīga apkārtējo rīcība. 

Oktobra horoskops iesaka paaugstināt pašnovērtējumu, piepildīties ar pārliecību un nebēdāties par niekiem. Rūpīgi sadali savu enerģiju ieplānotajiem darbiem, tad harmonija dzīvē tev garantēta. Oktobrī saņemsi palīdzību no ietekmīgiem cilvēkiem. 

Daudziem ievērojami pieaugs interese par parapsiholoģiju, reliģiju un okultismu. Personiskajā un darba sfērā oktobrī gaidāmas radikālas pārmaiņas, taču ne visas tām būs vēlamas. 

Oktobra horoskops iesaka aizstāvēt savas pozīcijas un cīnīties par to, ko jau esi paveicis. Svarīgi nepadoties grūtos brīžos, citādi pārbaudījumu būs vēl vairāk. Problēmas norūdīs un dos spēkus jauniem panākumiem. Oktobrī mierizlīgumus var gaidīt tikai tie, kuri jau ir “zirgā”. 

Daudzi nonāks izmisumā no tā, apkārt viss brūk kā kāršu namiņš. Paejot laikam, tu sapratīsi, ka kataklizmas oktobrī noveda pie labām pārmaiņām. Oktobra horoskops nesola vieglu ceļu, bet tad, ja saglabāsi gara mundrumu un nedusmosies, tad veiksme būs tavā pusē. Vēlams kļūt jūtīgākam un maigākam pret tiem, kurus mīli. Oktobrī nav vēlams iegrimt fantāziju pasaulē. 

Auns

2018.gada oktobra horoskops Aunam sola jaunumiem un notikumiem bagātu mēnesi. Tikai ne visi no tiem būs priecīgi un iedvesmojoši. Saglabā distanci ar cilvēkiem, kurā iepriekš tevi piekrāpa vai pievīla lietišķos jautājumos. Vientuļajiem Auniem oktobrī vajag palūkoties apkārt. Varbūt kaut kur blakus ir jūsu cilvēks – mīļotais un vienīgais. Starp citu, oktobris ir veiksmīgs mēnesis, lai stātos laulībā vai saderinātos. 

Oktobra horoskops sievietei Aunam prognozē pārmaiņas personiskajā dzīvē, kas liks pilnībā mainīt savus plānus. Finanšu lietās vari nedaudz riskēt, bet mahinācijas ievedīs sievieti Aunu strupceļā. Oktobrī nevajag pieņemt straujus lēmumus. Labāk konsultējies ar tuviem cilvēkiem, lai nesastrādātu muļķības. Ja sievieti Aunu aizsūtīs komandējumā, tas novedīs pie perspektīviem sakariem un romantiskas iepazīšanās. 

Oktobra horoskops vīrietim Aunam iesaka apdomāt visus savus nākotnes plānus, īpaši tos, kas attiecas uz braucieniem un pirkumiem. Naudas tev ir pietiekami, lai justos komfortabli. Taču puse līdzekļu vīrietim Aunam steidzamā režīmā būs jāiztērē sadzīves un saimnieciskajiem darbiem.

Vērsis

2018.gada oktobra horoskops Vērsim paredz labvēlīgu mēnesi darba un finanšu ziņā. Gan viens, gan otrs būs pārpilnībā, tāpēc neraizējies. Tikai tērēt naudu nelietderīgiem pirkumiem Vērsim nevajag. Drīz tā būs vajadzīga braucienam un bērnu skolas lietām. Darba kolektīvā tu sevi parādīsi kā līderis, kas oktobrī var radīt konflikta situāciju. Padomā, vai nav labāk mierīgi nodarboties ar savu ierasto rutīnas darbu. 

Oktobra horoskops sievietei Vērsim iesaka samazināt ambīcijas, “ierobežot apetīti”, citādi tu viegli sagrausi, ko izveidoji ar lielu darbu. Tas, starp citu, attiecas arī uz ģimenes dzīvi. Laiku nevajag tērēt pa tukšo, jo to neatgriezīsi atpakaļ. Oktobrī sievietei Vērsim izdevīgu priekšlikumu izteiks rietumu partneri. Vari piekrist un kravāt mantas, lai pārceltos. 

Oktobra horoskops vīrietim Vērsim rekomendē būt ne tikai visu notikumu kursā, bet arī aktīvi tajos piedalīties. Darbā tev izveidosies romāns ar sievieti, kas vecāka par tevi. Oktobrī tas vīrietim Vērsim nedraud ar nopietnām problēmām, taču labāk saglabāt piesardzību. Finanšu jautājumos tu diez vai nonāksi pie vienprātības ar tuviniekiem. 

Dvīņi

2018.gada oktobra horoskops Dvīņiem sola ne tikai saulainas dienas, bet arī ilgstošas lietusgāzes. Mīlestībā tevi var piemeklēt vilšanās, jo šķirsies no iemīļotā. Galvenais – morāli nomierināties un nesteidzināt notikumus. Ja Dvīņi oktobrī kritīs galējībās, tad viņus piemeklēs zaudējumi un bēdas. Lietišķas sarunas tev jāvirza sev vajadzīgajā virzienā, citādi izdevīgu kontraktu saņems cits uzņēmējs. 

Oktobra horoskops sievietēm Dvīņiem sola mēnesi, kurā atradīsies vieta romantikai un nepārvaramai kaislei. Tu būsi tik laimīga un bezrūpīga, ka drūmais rudens tev šķitīs kā karsta vasara. Oktobrī Dvīņiem sāksies vētrains romāns ar turpinājumu. Uzaicinājums piedāvājums stāties laulībā nebūs ilgi jāgaida. 

Oktobra horoskops vīriešiem Dvīņiem iesaka būt savaldīgiem un lietišķiem, lai piesaistītu savā pusē uzticamus lietišķos partnerus. Pēdējā laikā tu pastāvīgi lidinies mākoņos, būvē neiespējamus plānus un godīgi sakot, slinko. Nauda Dvīņiem oktobrī nenokritīs uz dīvāna, ja viņi tajā turpinās gulēs, tukši prātuļot un nelietderīgi pļāpāt. 

Vēzis

2018.gada oktobra horoskops Vēzim paredz visa iecerētā un ieplānotā piepildīšanos. Tu iegādāsies jaunu sadzīves tehniku, mēbeles un beidzot pabeigsi kapitālo remontu. Bet pats galvenais, ka tam visam Vēzim oktobrī būs pietiekami līdzekļu. Tikai neļauj, ka 2018.gadā tevi pārņem dusmas un skaudība, citādi tas viss negatīvā veidā atspoguļosies uz tavu psihisko un fizisko stāvokli. 

Oktobra horoskops sievietei Vēzim sola piesātinātu mēnesi, kad daudzas no viņām dosies atvaļinājumā, iegādāsies braucienu uz ārzemēm vai dosies perspektīvā komandējumā. Tieši ceļā sievietes Vēžus gaida liktenīga mīlestības tikšanās, kas krasi izmainīs viņas personisko dzīvi. No profesionālās un naudas viedokļa oktobri nevar nosaukt par izcilu.

Oktobra horoskops vīrietim Vēzim iesaka būt enerģiskam un aktīvam, citādi viņš tā arī paliks sēdēt sasmakušā birojā kā ierindas darbinieks. Lai gūtu panākumus un peļņu, tev vajag uziet visu iespējamo – atrast naudas avotus, izveidot lietišķus kontaktus un pat iesaistīt procesā tuviniekus. Vīriešiem Vēžiem oktobrī var neticami paveikties loterijā. 

Lauva

2018.gada oktobra horoskops Lauvam prognozē nelielu apātiju un rudenīgu melanholiju. Tev pietrūks saules, pludmales un pagājušā vasaras atvaļinājuma. Taču nāksies atvadīties no patīkamām atmiņām un pārliecinoši nodoties darbam. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Lauvam ir jāuzlabo materiālais stāvoklis, kas ir nedaudz sašķobījies pēc ceļojuma uz ārzemēm. Oktobrī tev vajag “izslēgt” nopietnību un kritiskumu saskarsmē ar pretējo dzimumu. 

Oktobra horoskops sievietei Lauvai sola tik daudz un interesantas informācijas, ka to visu “pārvārīt” izdosies ar grūtībām. Iespējams, ka skaudīgās draudzenes sāks tenkot tev aiz muguras. Mazāk stāstiet par savām mīlas lietām, īpaši tiem, kas ir nelaimīgi laulībā vai personiskajā dzīvē. 

Oktobra horoskops vīrietim Lauvam rekomendē meklēt jaunus mērķu sasniegšanas ceļus. Tu jau esi aizsēdējies vienā darba vietā, tāpēc censties atrast karjeru personiskajā biznesā. Vīrieša Lauvas sabiedriskumam un draudzīgumam oktobrī nebūs robežu. Tu esi tik šarmants un daudzšķautņains, ka visi cenšas ar tevi izveidot draudzību ne tikai personiskajā, bet arī lietišķajā plānā. 

Jaunava

2018.gada oktobra horoskops Jaunavai prognozē lielisku mēnesi, kad gribēsies ķerties klāt pie visa ar vēlmi un entuziasmu. Personiskajā dzīvē notiks radikālas pārmaiņas, par kurām sapņojušas vientuļās Jaunavas. Jebkurā diennakts laikā tu vari vērsties pēc palīdzības pie draugiem, kā arī noslēgt izdevīgus līgumus. Oktobrī tev būs liela uzņēmība pret negatīvo.

Horoskops oktobrim sievietei Jaunavai iesaka uzņemt kursu uz jauniem darbiem un, iespējams, jaunu profesiju. Ja tam visam būs nepieciešamas mācības, pārcelšanās un nauda, tad esi tam gatava. Sievietei Jaunavai vajag pieķerties pie iespējām abām rokām, jo otrās iespējas var arī nebūt. Koķetēšana un flirts atnesīs tev tikai pozitīvu noskaņojumu. Oktobra beigās sieviete Jaunava satiks vīrieti, ar kuru vēlēsies saistīt savu likteni. 

Oktobra horoskops vīrietim Jaunavai sola nestabilitāti un sarežģījumus personiskajās attiecībās. Arī ar naudu radīsies problēmas, taču tās atrisināt palīdzēs tuvinieki. Vīrietim Jaunavai nav vērts iesaistīties attiecībās ārpus esošajām, īpaši, ja viņš ir ģimenes cilvēks. Esi prātīgs un piesardzīgs, citādi vieglprātīga romāna dēļ zaudēsi visu, kas tev dārgs.

Svari

2018.gada oktobra horoskops Svariem neiesaka sēdēt uz vietas un dot rīkojumus tuviem cilvēkiem. Tieši otrādi – parādi ar savu personisko piemēru, kā nonākt pie pienākumiem un ko tā labā vajag darīt. Brīvā laika oktobrī tev būs pietiekami, jo tu izpildīji visu, ko plānoji agrāk. Daudzi dzīves notikumi Svaru dzīvē oktobrī atkārtosies līdz mazākajiem sīkumiem. Pat personiskajā dzīvē tu atkal iemīlēsies cilvēkā, ar kuru iepriekš bija romāns. 

Oktobra horoskops sievietēm Svariem iesaka neslēpt no apkārtējiem savus talantus. Dāsni dalies ar idejām ar tiem, kas palīdzēs tev tās īstenot. Oktobrī tu salīgsi mieru ar cilvēkiem, ar kuriem pēdējā laikā biji zvērināts ienaidnieks. Vientuļie Svari baudīs vientulību, nevis meklēs otro pusīti. Iespējams, ka šāda taktika 2018.gadā arī ir uz labu.

Oktobra horoskops vīriešiem Svariem sola garlaicīgu un drūmu laiku, kad gribēsies palikt vientulībā un nevienu neredzēt. Taču diez vai tev to izdosies īstenot. Negatīvas domas bojās un saindēs dzīvi. Oktobrī tevi aizsūtīs komandējumā, no kura atteikties nozīmētu atvadīties no laba darba. 

Skorpions

2018.gada oktobra horoskops Skorpionam sola labvēlīgu laiku, kad beidzot varēs atpūsties no kņadas, tikties ar tuviem cilvēkiem un palutināt sevi ar dāvanām. Dažkārt tev pat nevajadzēs neko darīt, lai kļūtu bagāts un pazīstams. Galvenais, lai oktobrī Skorpions neieslīgtu galīgā slinkumā un nekļūtu iedomīgs. Jo šī ir tikai pagaidu atelpa pirms strauja izrāviena. 

Oktobra horoskops sievietei Skorpionam iesaka būt reālistiskākai, īpaši, ja tas attiecas uz mīlestību. Ja tu esi izdomājusi sev vīrieša tēlu, tas nenozīmē, ka tieši viņš arī parādīsies pie tavas mājas durvīm. Pārmērīgās aizņemtības dēļ var ciest sievietes Skorpiona personiskās attiecības. Oktobrī tev pašai vajag izlemt, kas svarīgāks – darbs vai iemīļotais. 

Oktobra horoskops vīrietim Skorpionam paredz jaunu mīlas romānu, kas liks viņam aizmirst visu uzreiz – darbu, mājas un naudu. No vienas puses, tas ir labi, jo Skorpions nav merkantils un bezjūtīgs snobs. Bet visas tavas lietas nobremzēsies, bizness sāks buksēt, bet daudzi draugi vairs tev nezvanīs kā agrāk. Oktobrī tev nepieciešams dzīvot stingrā atturībā, lai izlīdzinātu enerģētisko plūsmu. 

Strēlnieks

2018.gada oktobra horoskops Strēlniekam iesaka mierīgi reaģēt uz visām grūtībām un problēmām, kas radīsies viņa ceļā. Ne vienmēr viss izdodas, kā mēs plānojam, taču bēdāties nevajag. Darbā tevi var apsūdzēt visos nāves grēkos, taču oktobrī tev pat nevajag taisnoties. Ja Strēlnieks ir nolēmis labot situāciju un pavērst to savā labā, tad vajag būt gudrākam un pacietīgākam. 

Oktobra horoskops sievietei Strēlniekam iesaka ieviest savas grandiozās idejas darbā. Ja tu esi radoša personība, tad panākumi ir tavā pusē. Tikai neaizmirsti, ka uzvara atnāk pie drosmīgajiem un mērķtiecīgajiem. Sievietei Strēlniekam vajag pielikt visas savas prasmes un pieredzi, lai sasniegtu vēlamo. Mīlestībā tev arī gaidāma cīņa ar sāncensēm, tāpēc neatslābinies. 

Oktobra horoskops vīrietim Strēlniekam rekomendē izrādīt individualitāti visā, kam viņš ķersies klāt. Nav vērts atdarināt un ieklausītos tajos, kas tev nešķiet patīkami. Savstarpēja neuzticība ar darījumu partneri var izraisīt ilgstošu konfliktu. Ja oktobra beigās vīrietis Strēlnieks nozudīs no apkārtējo redzesloka vai aizbrauks no dzīvesvietas, tas viņam nāks tikai par labu. 

Mežāzis

2018.gada oktobra horoskops Mežāzim iesaka koncentrēties uz darbu, lai sasniegtu augstus rezultātus. Strādā un dari visu, lai tiktu galā ar saviem tiešajiem pienākumiem. Daudziem Mežāžiem gribēsies pafilozofēt, apgūt maģiju vai pat nodoties pareģojumiem. Oktobrī labumu dos saskarsme ar cilvēkiem, kuri labvēlīgi ietekmēs tava biznesa attīstību.

Oktobra horoskops sievietei Mežāzim iesaka ņemt vērā to cilvēku padomus, kas ir vecāki un gudrāki. Ja izlemsi riskēt, tad vēlāk nenožēlo zaudēto naudu. Sievietes Mežāži var satikties ar īstiem alfonsiem, kuri izmantos tevi savtīgiem mērķiem. Oktobrī esi uzmanīgāka un neuzticies pirmajam pretimnācējam. Ceļojumā sievietei Mežāzim labāk nedoties. 

Oktobra horoskops vīrietim Mežāzim prognozē priekšniecības uzslavu, prēmiju un pat rakstu vietējā avīzē par viņa sasniegumiem darbā. Tu būsi tik populārs savā lokā, ka pat uz laiku kļūsi iedomīgs un lepns par savu stāvokli. Vīrietim Mežāzim nevajag ķerties klāt pie visa un uzreiz. Pat tad, ja projekti ir izdevīgi, un par tiem sola lielu naudu. 

Ūdensvīrs

2018.gada oktobra horoskops Ūdensvīram iesaka aizmirst par pagātni un dzīvot tagadnē. Ja tu tā arī krāsi aizvainojumus, nožēlosi padarīto un nodarbosies ar sevis graušanu, tad izkritīsi no aprites. Vairāk komunicē, tiecies ar draugiem un neatmet domu par jaunu mīlestību. Vēl jo vairāk tāpēc, ka enerģijas Ūdensvīram ir pārpārēm, lai radītu un kļūtu veiksmīgs. 

Oktobra horoskops sievietei Ūdensvīram sola dārgu dāvanu no vīrieša, kas viņai sen patīk. Mēneša vidū sieviete Ūdensvīrs saņems izdevīgus darba piedāvājumus, tāpēc rūpīgi tos izskati. Oktobrī centies neko neslēpt no cilvēka, kuru mīli. Sievietēm Ūdensvīriem ir jāatceras, ka patiesu tuvību veido pilnīga uzticēšanās. 

Oktobra horoskops vīrietim Ūdensvīram paredz veiksmīgu apstākļu sakritību, kas ietekmēs visas dzīves jomas. Tevi novērtē darbā, mīl mājās un ciena draugi. Laime un harmonija ir pietiekama, lai tu sajustos kā pilnvērtīga personība. Taču oktobra beigās vīrietis Ūdensvīrs saņems nepatīkamu ziņu, kas attiecas uz tālu radinieku. Tev nāksies nekavējoties doties tālā ceļā.

Zivis

2018.gada oktobra horoskops Zivīm sola nomākušos laiku ne tikai aiz loga, bet arī dvēselē pastāvīgi pūtīs vējš, valdīs slapjdraņķis un vēsums. Lai ienestu saulīti dzīvē, tev vajag pašam uz sevi paskatīties citādāk. Zivju vārdi un rīcība dažkārt nesakrīt, tāpēc oktobrī gaidāmas ķildas un strīdi ar apkārtējiem cilvēkiem. Kas attiecas uz darbu, tad arī tur tev jāpieliek pūles un jāizslēdz inertums. 

Oktobra horoskops sievietēm Zivīm iesaka būt pārliecinātām, ja jāpieņem svarīgs un liktenīgs lēmums. Ja tu baidies, nevēlies riskēt, ieklausies savā iekšējā balsī. Oktobris ir lielisks mēnesis, kad var pārcelties, sākt mācības un veidot ģimeni. Sievietes Zivis oktobrī vairāk tieksies pēc dvēseliska komforta, nevis pēc bagātības iegūšanas un karjeras izaugsmes. 

Oktobra horoskops vīriešiem Zivīm prognozē negaidītus šķēršļus gan darbā, gan personiskajā jomā. Iemācies saprasties ar cilvēkiem, nevis ar putām uz lūpām pierādīt savu viedokli. Ņem vērā, ka pat mazākie strīdi oktobrī var izraisīt attiecību izjukšanu. Toties finanšu ziņā par Zivīm var papriecāties. Šopings un izklaides – tas viss oktobrī ir domāts jums. 

Avots: “Astroruk”