Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Tests brīvam brīdim. Aiz kurām durvīm slēpjas tava laime?

Anna Bērziņa

2018. gada 2. oktobris 22:48

1432
Tests brīvam brīdim. Aiz kurām durvīm slēpjas tava laime?

Kuram gan nepatiktu ieskatīties aiz visām durvīm kaut vai aiz ziņkārības, bet iztēlojies, ka tev ļauts atvērt tikai vienas no tām.

Izvēlies, daudz nedomājot, un uzzini, ko tas nozīmē!

Gaiši zilās durvis

Ja tu izvēlējies gaiši zilās durvis, tas nozīmē, ka dzīvē vairāk dod, nekā saņem. Tu esi glābējs un palīgs nelielam draugu lokam, ar kuriem tev ir dziļas un sirsnīgas attiecības. Tev patīk, ja blakus ir vairāki cilvēki, kuriem vari uzticēties, nevis atklāt sirdi katram pretimnācējam.

Tu dod priekšroku klusai rīcībai, nevis katra soļa “izbazūnēšanai” pa visu pasauli. Tu esi mīlošs cilvēks, kas sapņo par laimi un īstu mīlestību. Kad to atradīsi, sajutīsi mieru!

Violetās durvis

Šīs durvis nozīmē, tev dzīvē svarīgākās lietas ir spēks un slava. Tev patīk visu kontrolēt, un tev piemīt liels gribasspēks. Tas var būt viens no iemesliem, kāpēc citi cilvēki reizēm no tevis baidās!

Tajā pašā laikā tu esi labsirdīgs cilvēks, kurš ir pelnījis patiesu mīlestību un uzticību. Mīlestības frontē tev praktiski nav līdzinieku!

Sarkanās durvis

Ja izvēlējies šīs durvis, tu esi enerģisks un visnotaļ populārs cilvēks! Tu piesaisti ar asprātīgumu, pozitīvo enerģiju, prasmi priecāties par dzīvi. Tu esi pietiekami konkurētspējīgs un novertē panākumus.

Tev ir nedaudz iekarsīgs raksturs. Bet, kad runa ir par tavām attiecībām ar draugiem un ģimeni, tu burtiski izstaro siltumu un atbalstu. 

Pūces durvis

Ja izvēlējies pūces durvis, tas nozīmē, ka esi ļoti zinātkārs cilvēks. Tu esi pozitīvs, enerģisks, neatkarīgs un liels individuālists. Nav brīnums, ka draugi un radi tevi tik ļoti mīl! Tev patīk būt pašaizliedzīgam un justies mazliet kā varonim.

Avots: "Our-Life-FB"