Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Sākas populārākās skriešanas sacensības “Optimists”

Aldis Dubļāns

2019. gada 24. aprīlis 10:10

160
Sākas populārākās skriešanas sacensības “Optimists”

Sākot ar rītdienu, 25. aprīli, sešas ceturdienas pēc kārtas no pulksten 14.30 līdz 18.30  skrējējus un nūjotājus gaidīs mežā pie Valkas pilsētas estrādes, kur sāksies ilggadējā skriešanas seriāla “Optimists” 2019. gada sezona.

Valkas novada domes sporta organizators Māris Koops informē, ka dalībniekiem ir iespēja startēt gan noteiktajās distancēs atbilstoši vecuma grupai (1–3 kilometri), gan tautas grupā un pašiem izvēlēties distanci, kā arī pārvietošanās ātrumu. Trasi iespējams veikt arī nūjotājiem vai vienkārši pastaigāties svaigā gaisā.

Katru skrējēju pēc trases pievārē­šanas finišā sagaidīs veselīgs graudu batoniņš un silta tēja. Šogad, tāpat kā aizvadītajā gadā, sadarbībā ar “Atbalsts Valkai” turpinās īstenot projektu “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Valkas novadā”, kura ietvaros dalībnieki varēs noteikt savu masas indeksu un arī tikt pie sirdij veselīgiem našķiem.

Pavasara sezonas noslēgumā apbalvos ātrākos skrējējus, kā arī kliņģerus saņems ģimenes, kas būs startējušas vismaz piecos posmos. “Optimista” sezonas noslēgumā starp dalībniekiem, kas skrējuši vismaz piecās kārtās pavasarī un rudenī, izlozēs vienu laimīgo, kas savā īpašumā iegūs jaunu velosipēdu.

Papildu informācija pie Māra Koopa pa tālruni 29424580 vai e-pastā sports@valka.lv.

“Pavasaris – 2019” kalendārs
1. kārta – 25. aprīlis
2. kārta – 2. maijs
3. kārta – 9. maijs
4. kārta – 16. maijs
5. kārta – 23. maijs
6. kārta – 30. maijs