Citāda aukstā zupa

Laikam kļūstot siltākam, cilvēki sāk rosīties, lai gatavotu auksto zupu. Tiem, kuriem pie sirds neiet bietes, jādomā pašiem sava aukstās zupas recepte. Un, kā izrādās, variantu ir ļoti daudz. Šī zupas versija ir ļoti svaiga un viegla, bet, ja gribas kreftīgāku, tad var pievienot vārītus kartupeļus un desu.
Nepieciešams:
◆ svaigs gurķis
◆ redīsi
◆ loki
◆ dilles
◆ kefīrs
◆ vārītas olas
◆ sāls
◆ melnie pipari
◆ tējkarote sinepju
◆ Ņemam bļodu, kurā tiks taisīta zupa. Gurķi nomizo un bļodā sarīvē ar rīvi.
◆ Redīsus nemizo, bet nogriež abus galus. Tos arī sarīvē un liek klāt gurķim.
◆ Sagriež dilles un lokus, liek visu bļodā. Pievieno garšvielas, sāli, melnos piparus un tējkaroti sinepju.
◆ Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, pievieno kefīru – tik daudz, cik šķidru zupu vēlas.
◆ Visu kārtīgi izmaisa un pasniedz ar vārītu olu. Un te nu viena no aukstās zupas versijām ir gatava! Lai labi garšo!
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19