Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Valkas badmintona kluba "Lotos" jaunie sportisti gūst panākumus

Aldis Dubļāns

2020. gada 8. janvāris 10:03

129
Valkas badmintona kluba "Lotos" jaunie sportisti gūst panākumus

Aizvadītā gada nogalē Valkas badmintrona kluba “Lotos” jaunie sportisti piedalījās vērienīgās sacensībās Siguldā un izcīnīja dažāda kaluma medaļas.

Kluba jauniešu sekcijas vadītājs Aleksandrs Božeņeckis “Ziemeļlatvijai” pastāstīja, ka Jānis Jaunslavietis pieaugušo grupā vienspēlēs izcīnīja uzvaru un saņēma zelta medaļu. Bērnu grupā U-11 Danielai Rundei līdzīgs panākums, bet Virdžīnijai Ļubakai trešā vieta. 

Savukārt Beātei Ūdrei U-15 grupā sudraba medaļa, bet Ieva Vaļģe U-9 vecuma grupā, kura parādīja lielisku sniegumu, atzīta par uzvarētāju, taču viņa savā grupā bija vienīgā, taču balvu nesaņēma. Treneris uzskata, ka Ieva parādīja vislabāko rezultātu savas badmintona sportiskās karjeras laikā.

Šajā vecuma grupā zēniem Edvīns Karpovs spēlēja U-11 grupā un izcīnīja trešo vietu.

“Pirms šīm sacensībām aizvadījām divu dienu treniņnometni Tartu pie trenera Heiko Sorgi, kurš mums lieliski palīdzēja gūt panākumus sacensībās Siguldā,” stāsta treneris. Viņš piebilst, ka Jānis Jaunslavietis turpina gatavoties Eiropas čempionātam Latvijas izlases sastāvā un turpina uzrādīt lieliskus rezultātus turnīros Latvijā. Domājams, ka viņš sevi labi parādīs arī starptautiskos turnīros.