Marinētas BBQ ribiņas
Sulīgas cūkgaļas ribiņas, iemarinētas Santa Maria BBQ mērcē ar burbonu, būs šīs grilēšanas sezonas hīts. Ātri un vienkārši!
Sastāvdaļas (Porciju skaits - 4)
1 kg cūkas ribiņas
Santa Maria BBQ mērce ar burbonu
Santa Maria Akmens sāls
bagete
Pagatavošana
- Cūkgaļas ribiņas apber ar sāli un dāsni apsmērē ar BBQ mērci ar burbonu un atstāj iemarinēties uz 20 minūtēm.
- Pēc tam ribiņas cep cepeškrāsnī 180 grādos apklātas ar foliju 40 minūtes, tad foliju noņem un cep vēl 15-20 min 200 grādos, līdz ribiņas gatavas un brūnas.
- Pirms pasniegšanas ribiņas vēlreiz apsmērē ar BBQ mērci ar burbonu un pasniedz ar ķiploku bageti.
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19