Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Ziedu Rallijs Talsos 2009. gada 23. un 24. maijā

2009. gada 28. aprīlis 10:15

1774
Ziedu Rallijs Talsos 2009. gada 23. un 24. maijā

2009. gada 23.-24. maijā Latvijas divi vecākie auto klubi - Latvijas antīko automobiļu klubs un Latvijas SAAB klubs kopīgi rīko klasisko auto īpašniekiem vēl iepriekš nebijušu sportisku pasākumu - Ziedu Rallijs 2009.

 

Pasākumam būs trīs daļas. Sākot jau no plkst. 9.00 visi pasākuma dalībnieki pulcēsies stāvlaukumā pie Talsu Tautas Nama. Talsu pilsētas iedzīvotāji un viesi būs laipni gaidīti aplūkot pasākuma dalībniekus un viņu spēkratus.

 

Plkst. 11.00 startēs pirmā ekipāža, kura dosies aptuveni 200km garajā distancē. Dalībniekiem startā tiks izsniegta Talsu rajona karte ar atzīmētiem kontrolpunktiem un foto leģenda ar objektu fotogrāfijām.

 

 

Šajos objektos dalībniekiem būs jānofotogrāfējas, kas kalpos kā pierādījums, ka dalībnieks šajā kontrolpunktā ir bijis. Pasākuma organizatori ir izvēlējušies kontrolpunktus tā, lai pasākuma dalībnieki varētu arī iepazīties ar Talsu rajona skaistākajām vietām.

 

Bet plkst. 21.00 būs pirmais starts nakts regularitātes braucienam. Dalībniekiem būs jāveic divi 20km gari apļi pa iepriekš nezināmu maršrutu, vadoties ne vien pēc maršrutu leģendas, bet arī jācenšās braukt ar iepriekš norādītajiiem vidējiem ātrumiem un laikiem. Nakts posmā ir gaidāma spēkošanās starp Antīko automobiļu kluba Padomju automobiļu sekcijas braucējiem un SAAB kluba dažādu gadagājuma automobiļiem.

 

2008. gadā savu pasākumu laikā Talsus apmeklēju gan Latvijas antīko automomobiļu klubs, gan SAAB klubs. Talsu pilsētas draudzīgā uzņemšana ir palikusi spilgtā atmiņā abiem klubiem, tādēļ esam priecīgi, ka šogad esam atgriezušies ar kopīgu pasākumu.Pateicamies par atbalstu Talsu pilsētas Domei un Talsu Tautas Namam.