Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Autosporta čempionāts uzņems apgriezienus

Sarmīte Ozola

2009. gada 14. aprīlis 08:20

3692
Autosporta čempionāts uzņems apgriezienus

Smiltenes puses sporta dzīvē viens no neapstrīdamiem pavasara vēstnešiem ir motora rūkoņa sporta un atpūtas kompleksa "Teperis" autotrasā. Šis pavasaris nebūs izņēmums.

 

Klāt aprīlis, un tehniskā sporta klubs "Smiltene" "Tepera" trasē pulcinās Latvijas Čempionāta (LČ) autokrosā dalībniekus, atbalstītājus un līdzjutējus. Svētdien, 26. aprīlī, pulksten 11.30 tiks dots pirmais starts LČ autokrosā pirmajam posmam. Šogad čempionus skaidros bagiju, vieglo un smago automašīnu braucēji.

 

 

Sacensību noslēgumā suminās valsts mēroga sacīkstes braucējus un uz goda pjedestāla sveiks arī vietējo amatieru maču uzvarētājus, kuri par ieskaites punktiem cīnījās ziemas mēnešos.

 

 

Tad risinājās tradicionālais Smiltenes pilsētas čempionāts auto amatieriem ar standarta automašīnām - "Amatieru kauss 2009". Amatieri sacentās trīs automašīnu klasēs, kas ļauj secināt, ka apbalvošanas ceremonijā vienkopus redzēsim daudzus meistarīgus autobraucējus.

 

Kā ierasts, šajā pasākumā piedalīsies arī "Ziemeļlatvija", kas "Tepera" autotrases attīstībai sekojusi jau no tās pirmsākumiem. Līdz ar informatīvo atbalstu, mēs šogad turpinām tradīciju piešķirt "Ziemeļlatvijas Cerību balvu" vienam no LČ dalībniekiem.

 

 

Pirmais šo balvu pērn saņēma Smiltenes autosportists Raimonds Tiltiņš, kuru tehnika pievīla gandrīz pie pašas finiša taisnes, bet visā sacensību laikā viņš bija viens no līderiem.

 

Veidosim arī "Ziemeļlatvijas Autoavīzi", tomēr ekonomiskie apstākļi ieviesuši savas korekcijas, un šoreiz tas nebūs speciāls pielikums, bet laikraksta sestdienas tematiskās lapaspuses, kas veltītas šim sporta veidam. "Ziemeļlatviju", kur būs aktuālākā informācija par LČ norisēm, varēs izlasīt arī autokrosa sacensību apmeklētāji.

 

 

Sestdienas, 25. aprīļa, "Ziemeļlatvijas" numurā lasītāji varēs iepazīties ar reklāmu klāstu, kas noderēs ikvienam autoīpašniekam. Lieki piebilst, ka šobrīd ļoti svarīgi ir izvēlēties lētākos un labākos pakalpojumus un preces. Mēs savus lasītājus informēsim par šīm iespējām.

 

 

Savukārt reklāmdevējiem piedāvājam labu iespēju ar mūsu laikraksta palīdzību atrast saviem pakalpojumiem un precēm vislabāko noietu. Gaidīsim jūsu priekšlikumus.

 

TSK "Smiltene" šobrīd jau gatavojas čempionāta norisēm, tiek sagatavota trase, apzināti sacensību dalībnieki un veikti citi darbi, lai skatītājiem piedāvātu lielisku iespēju pavadīt brīvdienu sportiskā gaisotnē.

 

 

Kā jau ierasts, pirms sacensībām notiks trases sakopšanas talka, kuras dalībnieki varēs nopelnīt ielūgumu uz sacensībām. Sīkāku informāciju par talkas norisi var iegūt pa tālruni 29125512 (Vairis Tralla).