Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Strenču novada Kultūras centra darbinieki papildinās savas zināšanas

strencunovads.lv

2021. gada 9. februāris 16:40

328
Strenču novada Kultūras centra darbinieki papildinās savas zināšanas

Strenču novada Kultūras centra darbinieki atsaukušies Rīgas pilsētas kultūras pils “Ziemeļblāzma” izveidotās “Ziemeļblāzmas akadēmijas” piedāvājumam, kuras uzdevums ir praktisku sarunu un semināru veidā meklēt atbildes uz aktuāliem jautājumiem, dalīties pieredzē un izcilu meistaru vadībā uzzināt, kā ar ļoti ierobežotiem finanšu resursiem varam realizēt radošus projektus ap savām kultūras telpām. 

Vērojot ieilgušo pandēmiju un meklējot radošus, praktiskus un nedārgus risinājumus kultūras funkciju nodrošināšanai, Kultūras centra darbinieki iesaistīsies praktisku un radošu padomu semināros,  kas būs lielisks palīgs šī brīža situācijas risinājumu meklēšanā. Semināri notiks tiešsaistes platformā “Zoom”.

Trešdien, 10. februārī pirmā semināra tēma “Kā pārvarēt bailes un radoši izmantot projektoru interesantiem risinājumiem kultūras centra logos un vidē ap kultūras centru?”

11. februārī 2. seminārs par tēmu “Izstāžu iekārtošana kultūras centru  un iestāžu logos: problēmas un risinājumi.”

Nākošie semināri notiks 24. martā, to tēma būs “Kultūras centra iekštelpu un fasādes noformējums. Kā ar minimāliem līdzekļiem izbēgt no stereotipiem?”,  14. aprīlī – “Kultūras centru atvēršana pēc lielās pauzes. Kas būs mainījies potenciālajos kultūras centru apmeklētājos?”, 12. maijā – “Āra pasākumu iespējas ierobežotas apmeklētības un plūsmas apstākļos.”