Recepte: Cepammaisā ceptas marinētas cāļu kājas
Sastāvdaļas:
- 3 cāļa stilbi
- Malta saldā paprika
- Sāls
- Malti pipari pēc garšas
- 1 sarkanais sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 tējkarotes kečupa
- 1 ēdamkarote galda etiķa
Pagatavošana:
Liek gaļu bļodā, apkaisa ar maltu papriku, sāli un pipariem, pieliekot arī garšvielu vistas gaļas ēdieniem. Visu labi samaisa.
Sīpolus nomizo un sagriež, ķiplokus saspiež spiedē, pievieno gaļai, arī kečupu un etiķi. Visu sajauc, ievieto cepammaisā un aiztaisa. Liek uz mazliet ar augu eļļu ietaukotas plāts un vairākās vietās virspusē vēl iedursta ar asu nazi.
Liek cepties līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī vismaz 45 minūtes. Minūtes desmit pirms gatavošanas beigām maisa augšpusi atgriež, lai vista apbrūninās.
Ja arī jūs vēlaties padalīties ar kādu no savām receptēm, sūtiet tās uz portals@ziemellatvija.lv un ieprieciniet portāla "Ziemeļlatvija" lasītājus!
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19