Recepte: Banānu un auzu pārslu cepumi
Sastāvdaļas:
- 3 gatavi banāni
- 1 glāze auzu pārslu
- Rozīnes, rieksti vai sēkliņas
- Kanēlis
Pagatavošana:
Nomizo un ar dakšu sastampā trīs nelielus banānus. Tiem pieber glāzi piecu graudu pārslu. Pievieno arī kanēli garšai un uzbriedinātas rozīnes. Visu kārtīgi samaisa. Ja mīkla šķiet par šķidru, to var regulēt ar pārslām.
No masas ar karoti izveido cepumus un izkārtoju uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes. Gatavus atdzesē uz režģa.
Ja arī jūs vēlaties padalīties ar kādu no savām receptēm, sūtiet tās uz portals@ziemellatvija.lv un ieprieciniet portāla "Ziemeļlatvija" lasītājus!
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19