Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Recepte: Banānu un auzu pārslu cepumi

Brigita Skaistkalne

2021. gada 25. marts 13:09

283
Recepte: Banānu un auzu pārslu cepumi

Sastāvdaļas:

  • 3 gatavi banāni
  • 1 glāze auzu pārslu
  • Rozīnes, rieksti vai sēkliņas
  • Kanēlis

Pagatavošana:

Nomizo un ar dakšu sastampā trīs nelielus banānus. Tiem pieber glāzi piecu graudu pārslu. Pievieno arī kanēli garšai un uzbriedinātas rozīnes. Visu kārtīgi samaisa. Ja mīkla šķiet par šķidru, to var regulēt ar pārslām.

No masas ar karoti izveido cepumus un izkārtoju uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes. Gatavus atdzesē uz režģa.

Ja arī jūs vēlaties padalīties ar kādu no savām receptēm, sūtiet tās uz portals@ziemellatvija.lv un ieprieciniet portāla "Ziemeļlatvija" lasītājus!