Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Būs neklātienes deputātu kandidātu “debates”

Būs neklātienes deputātu  kandidātu “debates”

Neraugoties uz striktajiem ierobežojumiem, kas liedz cilvēkiem pulcēties, pašvaldības vēlēšanas 5. jūnijā notiks un mums būs jāizvēlas, par ko atdot balsi un kam uzticēt novada dzīves vadīšanu.

Tas noteikti nav viegls uzdevums – izvēlēties no vairākiem sarakstiet to, par kuru drošu sirdi un pārliecību vari nobalsot.

Lai dotu iespēju lasītājiem uzzināt ko vairāk par katras kandidātu sarakstu komandas skatījumu uz novada nākotni, nosūtījām tām savus jautājumus. Ceram, ka tas palīdzēs saprast, ar ko viens saraksts atšķiras no otra, lai izvērtētu vēlreiz un vēlreiz, kam uzticēt novada vadību, kam ir nākotnes attīstības redzējums un spars darīt.

Šobrīd esam saņēmuši no sarakstiem atbildes un tās sāksim publicēt otrdien laikrakstā “Ziemeļlatvija”. Secība būs tāda, kāds numurs sarakstam ir vēlēšanās. Vienā numurā būs trīs sarakstu atbildes – viena Valkas un divu Smiltenes sarakstu lapas. Tātad kopā būs pa trīs lapām trīs numuros. 

Kā pēdējos kandidātu sarakstiem sūtīsim jūsu jautājumus. Ja vēl kāds vēlas ko pajautāt kandidātiem, droši rakstiet inguna.johansone@ziemellatvija.lv.

Tā kā klātienes tikšanās kandidāti nevar organizēt, vēl iespēja redzēt sarakstu līderus vaigā ir Latvijas TV  organizētajā diskusijā. Noteikti iesaku noskatīties ierakstus www.lsm.lv.