Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Strenču slimnīca saņem statusu “Ģimenei draudzīga darbavieta 2021”

strencupns.lv

2021. gada 4. jūnijs 10:32

92
Strenču slimnīca saņem statusu “Ģimenei draudzīga darbavieta 2021”

Ceturtdien, 3.jūnijā, Sabiedrības integrācijas fonds svinīgā tiešsaistes ceremonijā ierindoja VSIA “Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca” (turpmāk-Slimnīca) to valsts pārvaldes darba devēju vidū, kas saņēma statusu “Ģimenei draudzīga darbavieta 2021”. Iniciatīvas mērķis ir izcelt darba devējus, kas realizē ģimenei draudzīgu organizācijas iekšējo kultūru, vienlaikus vairojot sabiedrības izpratni par ģimenei draudzīgu darbavietu nozīmi un priekšrocībām, kā arī veicina ģimenēm draudzīgas darba vides attīstību Latvijā.

Slimnīcas vadītāja Maija Ancveriņa: “Mēs darbā pavadām lielāko daļu savas dzīves, tādēļ mūsu uzstādījums ir ļaut sajusties darbiniekam sadzirdētam, saprastam un atbalstītam gadījumos, kad viņam ir nepieciešama darba devēja sapratne un atbalsts.”

Strenču psihoneiroloģiskā slimnīca statusu saņēma kategorijā “Valsts pārvalde”, kopā ar tādām organizācijām kā Latvenergo, Latvijas valsts meži, Labklājības ministrija, RTU u.c. Svinīgajā tiešsaistes ceremonijā “Ģimenei draudzīga darbavieta” šo statusu saņēma kopumā 50 sabiedriskā un privātā sektora darba devēji. “Ģimenei draudzīga darbavieta” statuss darba devējiem tiek piešķirts uz diviem gadiem.

Iniciatīva “Ģimenei draudzīga darbavieta” turpina jau iepriekš Latvijā īstenotās programmas “Ģimenei draudzīgs komersants” tvērumu, iekļaujot ne tikai privātuzņēmumus, bet arī valsts un pašvaldību pārvaldes un nevaldības organizācijas.