Recepte: Vasarīgi augļu un ogu salāti
Sastāvdaļas:
- 500 g zemeņu
- 3 vidēji persiki
- 150 g melleņu
- 1 ēdamkarote ar kaudzi sakapāta bazilika vai piparmētras
- 2 ēdamkarotes citronu sulas
- Ēdamkarote medus
- 2 tējkarotes balzametiķa
Pagatavošana:
Zemenes un persikus sagriež šķēlēs. Bļodā sajauc zemenes, persikus, mellenes un baziliku (vai piparmētru). Pārlej ar citronu sulu, medu (šķidru) un balzametiķi. Visu uzmanīgi samaisa.
Pasniedz uzreiz, vai liek uzglabā ledusskapī. Šos salātus vislabāk ēst uzreiz, tomēr tos var līdz pat divām dienām uzglabāt ledusskapī (nelejot izdalījušos sulu, ja nepieciešams).
Kategorijas
- Novados
- Smiltene
- Valka
- Strenči
- Kaimiņos
- Vēlēšanas
- Kriminālziņas
- Izglītība
- Sports
- Orientēšanās
- Auto/Moto/Velo
- Futbols
- Florbols
- Basketbols
- Citi sporta veidi
- Hokejs
- Volejbols
- Kultūra un Izklaide
- Foto
- Cilvēkziņas
- Vaļasprieki
- Citas ziņas
- Bizness
- Reklāmraksti
- Lietotāju raksti
- Dzīvespriekam
- Latvijas ziņas
- Citas ziņas
- Laikraksta arhīvs
- Afiša
- Izstādes
- Balles
- Teātris
- Koncerti
- Kino
- Sports
- Festivāli
- Baznīcās
- Citi pasākumi
- Video
- Statiskas lapas
- Pašvaldību vēlēšanas
- Mediju projekts
- Mediju kritika
- Ar informāciju pret dezinformāciju
- Mediju projekti 2018
- Mediju projekts 2020
- Eiropā
- Dzīvesstils
- Atpūta
- Hobiji
- Mīluļi
- Veselība
- Virtuvē
- Noderīgi
- Viedokļi
- Vides projekti
- Daba-iepazīstam un palīdzam
- Rūpēsimies par vidi
- Saimnieko gudri
- Informējot iedvesmojam
- Covid-19