Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Kādi siltināšanas materiāli ir pieejami?

&nbsp

2021. gada 29. augusts 00:00

85
Kādi siltināšanas materiāli ir pieejami?

Ēkas siltināšanas process ir svarīgs – sākotnēji jāizvērtē, kādam siltināšanas materiālam dot priekšroku, un tad jāsaprot – to iespējams veikt paša spēkiem vai nepieciešams to uzticēt siltināšanas jomas speciālistiem. Kādi siltināšanas materiāli ir pieejami un kur tos var iegādāties? Uzzini, lasot šo rakstu!

Siltināšanas materiāli ēkām

Izvēlei ir pieejami dažādi siltināšanas materiāli, ko iespējams ieklāt gan telpu iekšpusē, gan ārpusē – uz fasādes. Visbiežāk siltināšanas darbos izmantotie materiāli ir:

  1. ekovate. Tas ir ekoloģisks materiāls siltināšanai, kas izceļas ar plašo lietošanas veidu un iestrādes variācijām. Tāpat jāatzīmē, ka ekovate ir ekonomiska – no tās neveidojas lieki pārpalikumi. Tāpat tā ir uguns droša, kas ir ne mazāk svarīgi no drošības aspekta;
  2. beramā vate. Tās sastāvā izmantots pārstrādāts stikls. Šāda veida siltināšanas materiālam nav smaržas, tāpat tas ir pasargāts no pūšanas, tādējādi radot drošu vidi pret pelējuma sēnes attīstību. Droša arī pret mitrumu – tas neuzsūcas vatē;
  3. minerālvate. Arī šīs vates sastāvā tiek izmantoti dabiski resursi. Šis materiāls izceļas ar augstu skaņas absorbēšanu, kā arī aizsardzību pret uguni. Izvēloties šo siltināšanas materiālu, vari būt drošs – tiks saglabāta laba gaisa kvalitāte;
  4. kokšķiedras plāksnes. Izcili piemērota, siltinot visu mājokli. Derīga gan iekštelpu siltināšanai, gan fasādes darbiem. Tās vienlīdz labi pasargās kā no aukstā gaisa ieplūšanas telpā ziemas laikā, tā karstā gaisa ieplūšanas vasaras svelmē.

Siltināšanas materiāli Videstehnika.lv

Ja domā, kur iegādāties siltināšanas materiālus mājokļa, ražošanas vai saimniecības ēkas siltināšanai – ieskaties “Vides tehnikas” piedāvājumā. Tur kopā apkopoti astoņu veidu siltināšanas materiāli, kurus izgatavo dažādi atzīti un klientu vidū iecienīti ražotāji.

Videstehnika.lv iespējams iegādāties gan visus iepriekš minētos siltināšanas materiālus, gan tādus siltumizolācijas risinājumus kā fasādes vate, kokšķiedras vate, lina šķiedras siltumizolācijas materiāls un ekstrudētais putuplasts.

“Vides tehnika” iestājas par kvalitatīvu un dabai draudzīgu materiālu izmantošanu, tāpēc šeit varēsi atrast ne tikai ilgtspējīgus un drošus materiālus, bet arī ekoloģiskus, rūpējoties par vidi, kurā dzīvojam, ilgtermiņā.

Ienāc Videstehnika.lv mājaslapā un izvēlies siltināšanas materiālus!