Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Plastikāta logi un lodžiju iestiklošana 103. sērijas mājām

&nbsp

2021. gada 4. septembris 00:00

59
Plastikāta logi un lodžiju iestiklošana 103. sērijas mājām

Firma Ziemeļu Logi piedāvā plastikāta logus dažādu sēriju daudzdzīvokļu mājām, piemēram, viena no tām ir 103. sērijas daudzdzīvokļu māja. Šīs piecstāvu mājas celtas no 1970. līdz 1990. gadam. Dzīvokļu plānojums ir ērts ar izolētām istabām. Rīgā šādas daudzdzīvokļu mājas atrodas dažādos mikrorajonos, piemēram, Teikā, Dārzciemā un Bolderājā.

Mūsu piedāvājumā ir 103 sērijas logi dažādos risinājumos, lai katrs varētu atrast savam dzīvoklim piemērotākos plastikāta logus. Ar precīzām logu skicēm, izmēriem un piedāvājumiem var iepazīties mājas lapā ziemelulogi.lv.

Piedāvājam dažādus plastikāta logu risinājumus 103. sērijas namu dzīvokļiem – istabām, virtuvei, kā arī balkonam. Virtuvei mēs piedāvājam trīs vispopulārākos modeļus, visās opcijās lielākā loga vitrīna ir atverama. Istabas logiem ir plašs piedāvājums, lai katrs atrastu sev piemērotāko. Viens no pieprasītākajiem variantiem ir četru kameru logs ar divām veramām un divām neveramām sadaļām. Balkonu logiem visbiežāk tiek izraudzīts variants, kad vertikālās balkona durvis ir veramas.

Pēdējā laikā klienti arvien biežāk izvēlas par labu lodžiju iestiklošanai, tādā veidā bieži vien arī paplašinot dzīvojamo platību. Lodžiju iestiklošana  103 sērija ir iespējama.  Lodžija ir lieliska dzīvokļa priekšrocība, īpaši, ja tā ir profesionāli iestiklota. Iestiklota lodžija ļauj jebkādos laika apstākļos tur baudīt dzērienu vai atpūsties. Daudzi cilvēki pat izvēlējušies iestikloto lodžiju pārveidot par dzīvokļa atpūtas zonu. Mēs varam palīdzēt arī Jums realizēt šādu mazu sapni par atpūtas stūrīti Jūsu lodžijā. Iestiklota lodžija nodrošina arī papildus drošību dzīvojamajā telpā. Kas varētu būt īpaši aktuāli pirmo stāvu iedzīvotājiem.

Piedāvājam gan veco logu demontāžu, mērīšanu un jauno logu montāžu. Iesakām to visu uzticēt profesionāļiem, lai saņemtu tikai augstvērtīgu pakalpojumu.

Netaupiet līdzekļus iegādājoties logus, jo šie ieguldījumi atmaksāsies ilgtermiņā un krietni pacels Jūsu dzīvokļa kopējo vērtību. Izvēloties logu iegādi no firmas Ziemeļu Logi, mēs garantējam, ka Jūs saņemsiet vislabāko servisu, kā jau iepriekš uzsvērts, sākot no mērīšanas līdz montāžai. Varam sniegt konsultāciju, lai Jūs izvēlētos dzīvoklim tikai atbilstošākos logus.