Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Alternatīva cigaretēm - nikotīna maisiņi

&nbsp

2021. gada 28. augusts 00:00

105
Alternatīva cigaretēm - nikotīna maisiņi

Nikotīna maisiņi jeb snus jau kādu laiku ir ierindojušies populārāko bez tabakas produktu sarakstā gan Latvijā, gan pasaulē. Tā ir lieliska alternatīva cigaretēm vai šņaucamajai tabakai. Nikotīna spilventiņus lieto gan tie cilvēki, kas vēlas pārtraukt cigarešu smēķēšanu, gan tie cilvēki, kas vēlas pamēģināt kaut ko jaunu. Jāatgādina, ka nikotīna spilventiņi ir paredzēti personām, kas ir vecākas par astoņpadsmit gadiem.

Interneta veikals Whitechew.com piedāvā augstākās kvalitātes, izcilus nikotīna spilventiņus ar dažādām garšām, lai katrs varētu atrast sev piemērotāko. Veikals specializējas nikotīna maisiņu “all white” tirdzniecībā.  Mūsu vīzija ir pasaule bez cigaretēm, tādā veidā sniedzot ieguldījumu sabiedrības veselības uzlabošanā.

Nikotīna spilventiņu plusi:

  • izstrādājumā nav tabakas;
  • spilventiņi ir dažāda stipruma, līdz ar to katrs var izvēlēties atbilstošāko stiprumu;
  • lietojot nikotīna maisiņus netiek bojātas plaušas, kā arī nepaliek dzelteni zobi;
  • ļoti plaša garšu daudzveidība;
  • nikotīna spilventiņus var lietot jebkurā vietā.

Nikotīna maisiņu lietošana ir viegla un ērta. Nikotīna maisiņš ir jāievieto starp lūpām un smaganām, atstājot to tur ne ilgāk kā 1 h. Šis izstrādājums nav pat salīdzināms ar cigaretēm. Tam nav dūmu, nav nepatīkamas pēcgaršas, nikotīna spilventiņus var lietot jebkādā vietā, atšķirībā no cigaretēm.

Pārtraukt smēķēšanu var būt sarežģīti, bet aizstājot to ar nikotīna maisiņiem, smēķēšanu pārtraukt ir daudz vieglāk. Kā arī līdz ar šāda procesa nomaiņu, līdzi nāk visi iepriekš minētie plusi. Lai nikotīna maisiņu lietošana būtu patīkama un baudpilna, izvēlies augstas klases nikotīna maisiņus, kādus piedāvā interneta veikals www.whitechew.com. Mēs piedāvājam ļoti plašu nikotīna maisiņu izvēles klāstu. Iepērcies tiešsaistē vai nāc uz veikalu klātienē, kur mūsu konsultants sniegs nepieciešamo palīdzību.