Ziemellatvija.lv ARHĪVS

Valkas futbolistiem zaudējums Valmierā

Oskars Morozovs

2021. gada 15. septembris 12:52

59
Valkas futbolistiem zaudējums Valmierā

Ar zaudējumu piektdien Valmierā noslēgusies Latvijas futbola čempionāta trešās līgas Ziemeļu zonas spēle starp mājiniekiem “FC Gauja” un FK “Valka” futbolistiem. Valcēniešiem šoreiz pārliecinošs zaudējums ar 0:5 (0:4).

Līdz spēles 15. minūtei Valkas futbolisti vēl spēja rādīt pretestību laukuma saimniekiem, taču turpinājumā 20 minūšu laikā tika ielaisti četri vārti, kas pārvilka punktu valcēniešu cerībām. Otrajā puslaikā laukuma saimnieki guva vēl piektos vārtus, noslēdzot spēli ar pārliecinošu uzvaru ‒ 5:0.

“Grūti ir atrast argumentus, kāpēc mēs būtu šajā spēlē pelnījuši vairāk, jo pretinieks demonstrēja augstāku meistarības, pieredzes un arī psiholoģisko noturību,” teikts FK “Valka” “Facebook” lapā. “Mums pašiem trūka iniciatīvas, lai uzņemtos atbildību, pieņemtu aukstasinīgus lēmumus un ar vēsu galvu nospēlētu vienkāršās epizodēs, līdz ar to skatāmu futbolu parādīt neizdevās.”

Atgādinām, ka pirmā apļa spēlē Valkā “FC Gauja” uzvarēja ar 3:1.

Pēc astoņām kārtām FK “Valka” trešās līgas Ziemeļu zonas turnīra tabulā ar astoņiem punktiem ieņem piekto vietu astoņu komandu konkurencē.

Nākamo spēli Valkas futbolisti aizvadīs sestdien, 18. septembrī, kad viesos tiksies ar FK “Pļaviņas DM” futbolistiem, ar kuriem pirmā apļa spēlē Valkā cīnījās neizšķirti 1:1.