Ziemellatvija.lv ARHĪVS

WooCommerce izstrāde internetveikalam – kas jāzina?

&nbsp

2021. gada 2. oktobris 00:00

3
WooCommerce izstrāde internetveikalam – kas jāzina?

Internetveikali kļūst arvien izplatītāki. Cilvēki vēlas iegādāties visu nepieciešamo pēc iespējas ātrāk un ērtāk, tāpēc digitālie iepirkšanās risinājumi kļuvuši par neatņemamu mūsdienu pārdošanas sastāvdaļu. Kāpēc internetveikalam ir ieteicama WooCommerce izstrāde un kas tas ir? Par to – šajā rakstā!

Kas ir WooCommerce izstrāde?

WooCommerce ir e-komercijas spraudnis, ar kura palīdzību ir iespējams mājaslapā integrēt pirkšanas procesu – sākot ar produktu strukturēšanu, līdz pat ievietošanai grozā un apmaksai par pirkumu. Kāpēc to izvēlēties?

  • WooCommerce izstrāde internetveikaliem tiek izvēlēta bieži – šis spraudnis ir viens no pasaulē plašāk lietotajiem risinājumiem, tāpēc to noteikti ir iespējams atzīt par lielisku alternatīvu.
  • WooCommerce izstrāde ir lielisks risinājums arī tā iemesla dēļ, ka to sniegtās iespējas ir ļoti plašas. Piemēram, ar tā palīdzību var izvēlēties no vairāk nekā 100 maksājuma iespējām.
  • Tāpat pieejamas arī dažādas piegādes konfigurēšanas iespējas, analītikas dati, iespēja savienot to ar noliktavas sistēmu, tādējādi nodrošinot ātru, efektīvu darbu, kā arī daudz kas cits, bez kā e-komercija nav iedomājama.

Kam uzticēt WooCommerce izstrādi?

WooCommerce izstrāde ir paveicama arī paša spēkiem, taču to būs grūti izdarīt bez priekšzināšanām. Apjomīgākiem internetveikaliem ieteicams e-komercijas vietnes izstrādi uzticēt profesionāļiem – tādiem kā Kebbe IT. Ko iegūst klients, uzticot sava uzņēmuma mājaslapas-internetveikala izstrādi speciālistiem?

  1. Stratēģiski plānota vietne. Tas ir būtisks aspekts – tikai stratēģiski risinājumi palīdzēs sasniegt vēlamo mērķi. Tādējādi jau sākotnēji tiks novērstas nepilnības struktūrā, saturā, tehniskajos risinājumos u.c.
  2. Optimizēta vietne. SEO optimizācija tiek veikta, balstoties uz dažādiem tehniskajiem un saturiskajiem faktoriem – tie ļauj lapai nonākt pēc iespējas augstākās pozīcijās Google meklētājprogrammas rezultātos.
  3. Ilgtspējīgs risinājums. Tāpat kā, būvējot māju, svarīga ir pamatu stabilitāte – arī mājaslapas izstrādes procesā ir būtiski ievērot augstākos standartus, kas vietnei ļaus veiksmīgi veikt funkcijas ilgā laika periodā.

Šie ir tikai daži no ieguvumiem, ko sniedz e-komercijas vietnes izstrādes uzticēšana jomas speciālistiem – tas ir ieguldījums uzņēmuma attīstībā un atpazīstamībā ilgtermiņam.

Lai uzzinātu vairāk par WooCommerce izstrādi savam uzņēmumam un pieteiktu konsultāciju pie Kebbe IT speciālistiem – apmeklē Kebbeit.lv mājaslapu!